Life

Mic dejun la pat pentru Lidia Buble. A confirmat relația cu Horațiu Nicolau?

Lidia Buble a postat o fotografie cu micul dejun pe care l-a savurat în pat, pentru că se confruntă cu probleme medicale. Fanii cred că Horațiu Nicolau este cel care l-a pregătit.
01.04.2022 | 06:35
Mic dejun la pat pentru Lidia Buble A confirmat relatia cu Horatiu Nicolau
Lidia Buble, servită cu micul dejun la pat. Cântăreața s-a dat de gol legat de Horațiu Nicolau? Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Imaginea cu o cană de cafea, fructe și un suc proaspăt de portocale a stârnit numeroase întrebări în mediul online după ce fosta concurentă de la Asia Express a dezvăluit că nu are o stare de sănătate tocmai bună.

Lidia Buble, servită cu micul dejun la pat. Cântăreața s-a dat de gol legat de Horațiu Nicolau?

Lidia Buble a subliniat că a fost servită cu micul dejun în pat, lucru care a făcut pe toată lumea să se întrebe dacă nu face trimitere directă către Horațiu Nicolau, alături de care se presupune că ar avea o relație.

ADVERTISEMENT

„Cineva a primit micul dejun la pat”, a scris Lidia Buble legat de o imagine în care apare cum a fost surprinsă, cel mai probabil de partenerul de viață. Să fi confirmat cântăreața legătura cu Horațiu Nicolau?

Frumoasa șatenă a fost văzută de mai multe ori în compania omului de afaceri, povestea de dragoste dintre ei înfiripându-se după ce vedeta a pus punct relației cu actorul de origine cubaneză, Harlys Becerra.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu a oferit nicio declarație despre noua legătură amoroasă și se pare că lucrurile merg foarte bine între ea și afaceristul alături de care a ieșit în oraș recent să servească masa.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion este discretă în ceea ce privește actuala relație de dragoste și nu vrea să dea din casă, chiar dacă se zvonește de câteva luni bune că Lidia Buble se iubește cu Horațiu Nicolau, mai mare decât ea cu 30 de ani.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble, mic dejun
Lidia Buble, mic dejun la pat. Sursa foto: Instagram.com

Cine e Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble

Horațiu Nicolau este un om de afaceri foarte cunoscut. Are aproape 60 de ani, este divorțat și a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel la nunta cu fostul politician Cristian Boureanu. Bărbatul a intrat în atenția presei după ce a vândut postul Telesport, unde era director general, trustului de presă Realitatea.

După divorțul de Andreea, fosta lui soție cu care are un copil, Horațiu Nicolau, a fost surprins în compania a mai multe domnișoare, iar de ceva vreme se prespune că formează un cuplu cu Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani.

ADVERTISEMENT