Fotbal intern

Michael Essien la CFR Cluj? Ce spun oficialii din Gruia

19.06.2018 | 10:43
Michael Essien ar avea ofertă din partea CFR Cluj

Campioana României CFR Cluj vrea să se întărească pentru a atacă grupele Ligii Campionilor. Formația din Gruia are de gând să aducă pe unul dintre cei mai galonați fotbaliști africani, fostul mijlocaș al lui Chelsea Michael Essien.

Ultima dată la Persib Bandung, în liga din Indonezia, Essien este liber de contract din luna martie a acestui an. CFR l-ar dori pe mijlocașul defensive care poate aduce plusul de experință necesar calificării “feroviarilor” în grupele Ligii Campionilor. A fost ceva, dar încă nu se concretizează. Noi încercăm să aducem și jucători mai tineri”, a spus unul dintre oficialii celor de la CFR Cluj, potrivit gsp.ro.

Michael Essien la CFR Cluj? Ce spune Bogdan Mara

Directorul sportiv al lui CFR, Bogdan Mara, e sceptic că formația sa ar putea atrage interesul unui fotbalist cu CV-ul lui Essien. „Nu cred că ar putea ajunge la Cluj”, a spus Mara, la un post de televiziune. Pe lista CFR-ului s-ar afla și alți doi fotbaliști cu experiență, internaționalii români Constantin Budescu și Cristi Săpunaru.

Michael Essien este unul dintre jucătorii favoriți ai antrenorului Jose Mourinho. „The Special One” l-a luat cu el pe Essien de la Chelsea la Real Madrid: „Nu a fost doar jucătorul meu. Este ca un fiu pentru mine. Sunt tatăl lui alb. Este singurul fotbalist care m-a luat cu el acasă, acolo unde s-a născut, pe străzile pe care s-a apucat de fotbal. M-a făcut să mă îndrăgostesc de Ghana”, a declarat Mourinho la începutul anului 2018.

256 de meciuri are Essien în tricoul lui Chelsea, pentru care a marcat 25 de goluri