Life

Michael Jackson a fost ucis? Gruparea Anonymous lansează controversa momentului. Înregistrările secrete care schimbă tot

03.06.2020 | 10:59
Michael Jackson a fost ucis Gruparea Anonymous lanseaza controversa momentului Inregistrarile secrete care schimba tot
Moartea lui Michael Jackson este și astăzi învăluită în mister. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Gruparea Anonymous a devenit din nou activă pe rețelele online, iar în ultimele zile hackerii au scos de la naftalină două mari dosare pline de mister.

Michael Jackson, ucis la comandă?

Este vorba despre moartea prințesei Diana și a regelui muzicii pop, Michael Jackson.

Potrivit unei înregistrări audio în care cântărețul vorbea la telefon cu avocatul său, înainte să moară, muzicianul spunea că cineva vrea să îl omoare și ar putea să îi însceneze totul spunând că a luat o supradoză de pastile, aceasta fiind și cauza oficială a morții, de altfel.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă ar trebui să vă spun asta, nu știu cine poate să asculte asta. Ar putea fi un grup de oameni, vor să scape de mine, nu mă mai vor aici”, îi spunea Michael Jackson avocatului său înainte să moară.

„Pot să mă incrimineze și să spună că este o supradoză de droguri”

„Nu pot să vorbesc despre asta la telefon. Nu știu ce se va întâmpla, dar simt în sufletul meu că vor să scape de mine. Pot să mă tragă, să mă înjunghie, să mă incrimineze și să spună că este o supradoză de droguri”, mai spunea acesta în controversata conversație telefonică pe care au obținut-o hackerii de la Anonymous.

ADVERTISEMENT

Înainte să moară, Michael Jackson era complet schimbat, transfigurat de-a dreptul. Publicațiile au scris la vremea respectivă că drogurile și operațiile estetice i-au distrus complet chipul.

„Mare parte a trăsăturilor feței îi erau tatuate și era chel, purta mereu o perucă. Artistul își picta partea din față a scalpului pentru a nu se vedea peruca. Tot la autopsie s-a mai descoperit că genunchii îi erau plini de vânătăi, iar spatele prezenta numeroase tăieturi”, scria The Sun în anul 2009, înainte de moartea sa.

ADVERTISEMENT

Pe 25 iunie se vor împlini 11 ani de la moartea celui mai talentat artist de muzică pop din toate timpurile.