Sport

Michael Jordan, acuzat că minte în documentarul „The last dance”: „Totul e departe de a fi adevărat!”

20.05.2020 | 13:43
Michael Jordan acuzat ca minte in documentarul The last dance Totul e departe de a fi adevarat
ADVERTISEMENT

Horace Grant, câștigător a trei titluri de NBA alături de Michael Jordan cu Chicago Bulls, îl critică pe fostul său coleg și spune că documentarul „The last dance” este plin de minciuni.

Michael Jordan, acuzat că minte în documentarul „The last dance”

Documentarul „The last dance” a stârnit multe reacții negative din partea foștilor colegi de breaslă a lui Michael Jordan, iar Horace Grant îl acuză pe acesta că a mințit.

ADVERTISEMENT

“Eu aş spune că a fost amuzant, dar noi ştim, noi coechipierii care am fost acolo, că aproape 90 la sută din ce s-a povestit este departe de realitate.

Nu este realitate, pentru că multe lucruri pe care Jordan le-a spus coechipierilor săi au rezultat în răspunsuri la adresa sa. Dar toate acestea au fost tăiate, cumva, din montajul documentarului, dacă vreţi să-l denumiţi documentar”, a mai spus Horace Grant.

ADVERTISEMENT

„Minciuni, minciuni, minciuni!”

Horace Grant a continuat și a adus mai multe argumente pentru declarațiile pe care le face: „Dacă Michael Jordan vrea, să rezolvăm această problemă ca bărbaţii. Să discutăm sau să rezolvăm altfel. Dar încă o dată, el a scos această minciună că eu eram sursa”.

„El credea că mă poate domina, dar s-a înşelat. Pentru că de fiecare dată când s-a apropiat de mine, eu am mers în întâmpinarea lui imediat”, a mai spus Horace Grant.

ADVERTISEMENT

“The Last Dance” relatează, printre altele, episodul bine cunoscut al pumnului dat lui Steve Kerr, actualul antrenor al lui Golden State Warriors, la o altercaţie la antrenament.

În sezonul 1997-1998, Chicago Bulls a câștigat al șaselea titlu, iar Michael Jordan, antrenorul Phil Jackson şi proprietarul Jerry Reinsdorf au permis unei echipe de producţie să filmeze echipa din interiorul său cotidian.

ADVERTISEMENT

Imaginile nu au fost difuzate niciodată şi acum figurează în “The Last Dance”.

  • 57 de ani a împlinit Michael Jordan pe 17 februarie