Sport

Michael Jordan și-a pălmuit un jucător în timpul unui meci din NBA! Faza a devenit virală! Video

13.12.2018 | 20:25
Michael Jordan sia palmuit un jucator in timpul unui meci din NBA Faza a devenit virala Video

Michael Jordan, patronul celor de la Charlotte Hornets și-a pălmuit un jucător în timpul unei partide din NBA. Fostul jucător legendar al lui Chicago Bulls a fost supărat după ce Malik Monk a comis o greșeală de începător, eroare care îi putea costa pe cei de la Charlotte Hornets victoria în partida cu Detroit Pistons.

Într-o întâlnire foarte echilibrată, Charlotte Hornets o conducea pe Detroit Pistons cu 108-106, când mai erau 0.3 secunde de joc. Convins că echipa sa a obținut victoria, Malik Monk de la Charlotte Hornets a intrat în teren pentru a sărăbători, iar pentru această greșeală echipa sa a fost sancționată cu fault tehnic. După ce a primit sancțiunea din partea arbitrilor, Malik Monk a primit și “sancțiunea” din partea patronului Michael Jordan, o palmă părintească peste ceafă.

Patron la Charlotte Hornets, Michael Jordan și-a pălmuit un jucător în timpul meciului cu Detroit Pistons

Palma dată părintește de Michael Jordan jucătorului său a făcut deliciul fanilor. Dealtfel cei doi au și glumit imediat după incident. Greșeala baschetbalistului a rămas fără consecințe grave pentru echipa sa, Charlotte Hornets. Cei de la Detroit au transformat doar o aruncare din cele două libere primite și “Viespile” lui Michael Jordan au obținut victoria cu 108-107.

Michael Jordan, Dennis Rodman și Scottie Pippen, în perioda de aur a celor de la Chicago Bulls

Charlotte Hornets este pe locul 6 în Conferința de Est, cu o poziție mai sus decât adversara învinsă Detroit Pistons. Michael Jordan a fost un jucător de legendă în NBA, unde a făcut istorie cucerind 6 titluri de campion cu Chicago Bulls în anii 90. Americanul este considerat de specialiști cel mai mare jucător de baschet din toate timpurile. Din sezonul 2009-2010, Michael Jordan a cumpărat franciza celor de la Charlotte, devenit astfel patronul echipei. Până în 2014 echipa lui Michael Jordan s-a numit Charlotte Bobcats. Atunci legendarul jucător a hotărât să schimbe numele echipei în Hornets.

  • 6 titluri de campion în NBA are Michael Jordan, toate câștigate cu Chicago Bulls