Fotbal international

Michael Jordan, spectator de lux la PSG – Reims 4-1! Cum a sărbătorit victoria parizienilor

27.09.2018 | 11:20
Michael Jordan, spectator de lux la PSG - Reims 4-1
ADVERTISEMENT

Michael Jordan a fost spectator de lux la PSG – Reims 4-1, meci care s-a disputat în etapa a 7-a din Ligue 1. Fostul mare baschetbalist a venit la partida de pe “Parc des Princes” la câteva săptămâni după ce clubul parizian a încheiat un contract de colaborare cu brand-ul “Jordan”.

Din acest sezon, PSG va avea un tricou special pentru al treilea rând de echipament. În locul emblemei binecunoscute a clubului din capitala Franţei apare celebrul logo “Jumpman” al companiei lui Michael Jordan. Înaintea meciului PSG – Reims 4-1, Nasser Al-Khelaifi, preşedintele campioanei Franţei, i-a oferit lui Michael Jordan tricoul cu numărul 23 al echipei. În perioada petrecută la Chicago Bulls, fostul mare baschetbalist a purtat numărul 23, devenit celebru în NBA.

ADVERTISEMENT

Michael Jordan, spectator de lux la PSG – Reims 4-1, a sărbătorit victoria cu vin

Michael Jordan a fost spectator de lux la PSG – Reims 4-1 şi a primit special o lojă pe stadionul “Parc des Princes”. Fostul baschetbalist a sărbătorit victoria campioanei Franţei cu vin, alături de mai mulţi apropiaţi. “Brand-ul Jordan şi PSG împărtăşesc o poziţie distinctă în sport, astfel că parteneriatul a venit natural. Suntem bucuroşi de semnarea acestui parteneriat”, a declarat Michael Jordan în momentul în care contractul a fost semnat.

Dintre jucătorii lui PSG, Neymar a fost cel mai încântat de faptul că va purta tricoul cu stema lui Michael Jordan. “Pentru mine, brand-ul Jordan este fenomenal, magic, fără egal. Este perfect pentru Paris și Champions League. Este o responsabilitate uriașă să purtăm numele lui Jordan pe tricouri și sperăm să avem un sezon excelent. Doi parteneri campioni, atât Paris și Jordan, așa că sper ca această conexiune să ne aducă multe titluri”, a susţinut starul brazilian la conferinţa de presă în care a fost prezentat al treilea echipament al echipei pentru actualul sezon.

ADVERTISEMENT
Michael Jordan, spectator de lux la PSG - Reims 4-1, din etapa a 7-a din Ligue 1
Michael Jordan, spectator de lux la PSG – Reims 4-1, din etapa a 7-a din Ligue 1
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri