Life

Michael K. Williams, actorul din serialul The Wire, a fost găsit mort la 54 de ani

Michael K. Williams, actorul din serialul „Cartelul crimelor” („The Wire”), a fost găsit mort la vârsta de 54 de ani.
07.09.2021 | 09:09
Michael K. Williams, actorul din serialul The Wire, a fost găsit mort la 54 de ani
Michael K. Williams, actorul din serialul The Wire, a fost găsit mort la 54 de ani. Sursa foto: hollywoodreporter.com
ADVERTISEMENT

Michael K. Williams, actorul din serialul „Cartelul crimelor” („The Wire”), a fost găsit mort. Acesta avea doar 54 de ani și a fost găsit fără viață în apartamentul său din Brooklyn.

Tragedia a avut loc în cursul zilei de luni, 6 septembrie. Potrivit ABC News, oamenii legii s-au deplasat la domiciliul lui după ce au fost contactați de o rudă.

Michael K. Williams, actorul din Cartelul crimelor, a fost găsit mort la 54 de ani

Actorul Michael K. Williams a fost găsit mort în propriul apartament din Brooklyn. Protagonistul serialului „Cartelul crimelor” („The Wire”), produs de HBO, avea doar 54 de ani. Tragicul eveniment a avut loc luni.

ADVERTISEMENT

Poliția s-a deplasat la locuința bărbatului în jurul orei locale 14:00, după ce o rudă a apelat numărul de urgență. Un reprezentat al familiei actorului a confirmat decesul acestuia și a cerut presei să-i respecte intimitatea.

Oamenii legii au anunțat că a fost deschisă o anchetă, iar medicul legist va stabili care a fost cauza decesului.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate mai sus, în apartamentul lui Michael K. Williams ar fi fost găsite accesorii pentru  consumul de droguri. Suspiciunile, care încă nu au fost confirmate oficial, sunt că și-a pierdut viața din cauza unei supradoze.

De-a lungul timpului, actorul nu a ascuns faptul că s-a confruntat cu dependența de substanțe interzise, după cum notează BBC.

ADVERTISEMENT

Cine este Michael K. Williams

Michael K. Williams a interpretat rolul lui Omar Little în serialul de succes „The Wire”, produs de HBO și difuzat în perioada 2002 — 2008.

Actorul a mai jucat rolul lui Chalky White din serialul „ Boardwalk Empire” („Imperiul din Atlantic City”), difuzat între 2010 și 2014. Anul acesta a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul lui Montrose Freeman din „Lovecraft Country”. Și aceste două seriale sunt produse de HBO.

ADVERTISEMENT

Colegii de breaslă au fost șocați de dispariția bruscă a actorului și au transmis mesaje de regret în mediul online. Unul dintre aceștia este Edward Norton, care a colaborat cu Williams la filmul „Motherless Brooklyn” (2019).

„Să lucrez cu el a fost unul dintre cele mai mari privilegii din cariera mea (…) Dacă era o scenă de film, ar fi fost cel mai bun. Punct”, a scris Edward Norton pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

„Este sfâșietor să afli așa ceva. Am pierdut un talent enorm în Michael K. Williams”, a scris actorul George Takei din „Star Trek” pe pagina de Twitter.

Rețeaua de televiziune HBO s-a declarat „devastată” de vestea morții protagonistului din „The Wire”. Michael K. Williams a lucrat peste 20 de ani cu HBO.

Regretatul actor s-a născut la New York în 1966, iar cariera sa a început ca dansator. A făcut parte din trupele Madonnei și a lui George Michael, după care s-a dedicat teatrului și filmului.

Actorul avea un semn distinctiv pe față, o cicatrice căpătată în urma unei altercații dintr-un bar, pe când avea doar 25 de ani. Acest semn l-a ajutat foarte mult în cariera sa în lumea filmului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri