News

Michael Keaton, Maggie Q și Samuel L. Jackson sunt la București! Starurile de la Hollywood filmează o super-producție cu buget de 35 de milioane de dolari!

02.02.2020 | 17:37
Michael Keaton Maggie Q si Samuel L Jackson sunt la Bucuresti Starurile de la Hollywood filmeaza o superproductie cu buget de 35 de milioane de dolari
ADVERTISEMENT

Cunoscutul promotor Eduard Irimia, președintele Superkombat, s-a implicat și în industria de entertainment, după succesul pe care l-a avut în lumea artelor marțiale. În aceste zile se află la București trei mari actori de la Hollywood, Michael Keaton, Maggie Q și Samuel L. Jackson (vezi foto, în această ordine, de la stînga la dreapta).

Michael Keaton, Maggie Q și Samuel L. Jackson sunt la București! Starurile de la Hollywood filmează o super-producție cu buget de 35 de milioane de dolari!

Eduard Irimia l-a „pus” pe luptătorul Florian Munteanu pe afișul filmului «Creed II», alături de Silvester Stallone, în 2018. Acum colaborează cu Moshe Diamant, producătorul filmului „The Asset”, regizat de Martin Campbell (The Expendables, Golden Eye și Casino Royale, The mask of Zorro și The Legend of Zorro, Edge of Darkness, No Escape), protagoniști fiind celebrii actori americani Samuel L. Jackson și Michael Keaton. Care filmează în aceste zile în București!

ADVERTISEMENT

„În prezent sunt implicat mai mult în producții cinematografice la nivel internațional cu  prietenul meu Moshe Diamant, producătorul  filmului «The Asset», regizat de Martin Campbell. Din distribuție fac parte celebrii actori Samuel L. Jackson și Michael Keaton” – Eduard Irimia

„Împreună cu producătorul american Moshe Diamant am lansat, în colaborare cu Superkombat, un concept unic la nivel mondial, în cadrul căruia vom promova sportivi și în filme de acțiune , așa cum am făcut-o cu Florian Munteanu în seria «Creed», alături de Silvester Stallone” – Eduard Irimia

Acțiunea filmului „The Asset” se concentrează pe doi asasini rivali, roluri interpretate de Michael Keaton și Maggie Q ( Deception, New York, I Love You, Around the World in 80 Days, Mission: Impossible III, Live Free or Die Hard, Divergent, Insurgent, The Divergent Series: Allegiant). Ei dețin secrete militare din timpul războiului dus de SUA în Vietnam. Mentorul unuia dintre ei este omorât și cei doi trebuie să facă, de voie, de nevoie, o alianță de compromis ca să îl descopere pe criminal. „Povestea” se desfășoară în Vietman și în Marea Britanie.

Stele cu… stele pe celebrul bulevard „Walk of Fame” din Hollywood

Samuel Leroy Jackson s-a născut pe 21 decembrie 1948, la Washington D.C., SUA și a făcut roluri memorabile în Star Wars, Kill Bill: Volume 2, Inglourious Basterds, Iron Man, Pulp Fiction, Jurassic Park, Goodfellas, Patriotic Games, Jackie Brown sau Unbreakable. Și sunt doar câteva dintre cele 123 de filme în care a jucat. Nu degeaba a „agonisit” o avere de 150 de milioane de dolari în cariera sa prodigioasă… Are „steaua sa” la numărul 7018 pe Hollywood Walk of Fame Blvd.

ADVERTISEMENT

Michael John Douglas pe numele său adevărat, Michael Keaton s-a născut pe 5 septembrie 1951, la Coraopolis, Allegheny County, Pennsylvania, SUA. Consacrat de rolul din Batman și Batman Returns, filmografia sa cuprinde 93 de „titluri”, dintre care amintim doar câteva: Birdman or The Unexpected Virtue of Ignorance, Live from Baghdad, Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home, RoboCop, Multiplicity, Much Ado About Nothing, Jack Frost sau Post Grad. A fost recompensat pentru cariera sa cu steaua 6931 de pe celebrul bulevard „Walk of Fame” din Hollywood.

Irimia vrea să-i aducă pe Maggie Q, Samuel L. Jackson și Michael Keaton la o gala de arte marțiale, la Sala Polivalentă

Eduard Irimia a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.RO că vrea să-i ducă pe cei doi mari actori la o gală pe reguli K1 cu 5 superfight-uri și nume mari din lumea kickboxing-ului, fiind unul dintre organizatorii evenimentului care se va desfășura vineri, 7 februarie, la Sala Polivalentă din București.

ADVERTISEMENT
  • „Vă garantez că gala de vineri este un exemplu de producție internațională așa cum vedeam în urmă cu ani de zile la televizor pe la alții. Recomand celor care vor să fie martori la un spectacol de producție combinat cu meciuri de top să vină la Sala Polivalentă pe 7 februarie” – Eduard Irimia
  • „La gala de vineri tare îmi doresc să-i aduc că invitați pe actorii și echipa de producători de la «The Asset». Sper că vor putea să ajungă având în vedere că în aceeași zi au și filmări până seara” – Eduard Irimia
  • 35.000.000 de dolari este bugetul filmului „The Asset”, care se filmează în București
  • 12 săptămâni derează filmările la „The Asset”: 10 în România, 1 în Vietnam și 1 în Marea Britanie
  • 210 de oameni, dintre care 160 români, formează echipa filmului „The Asset”
Tags: