Sport

Michael Schumacher, la 5 ani de la teribilul accident! Anunţ important din partea familiei

29.12.2018 | 15:26
Michael Schumacher la 5 ani de la teribilul accident Anunt important din partea familiei

Sămbătă, 29 decembrie, se împlinesc 5 ani de la teribilul accident de schi suferit de fostul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher. După ce veștile despre starea de sănătate a fostului pilot au devenit mai bune, fanii au parte de o surpriză la începutul lui 2019. Schumacher împlinește 50 de ani pe 3 ianuarie, iar familia lui organizează o expoziție dedicată carierei lui.

Aproape 5 ani a stat în comă Michael Schumacher în locuința sa din Elveția, timp în care soția sa a cheltuit 50.000 de euro săptămânal pentru tratament, fiind nevoită să vândă una dintre proprietățile deținute de cei doi pentru a face față cheltuielilor. Veștile au fost de fiecare dată sumbre, însă în urmă cu mai bine de o lună au început să apară și primele semne de speranță, iar fanii au aflat că Schumacher nu mai este țintuit la pat. Ba mai mult, președintele FIA, Jean Todt, a adus bucurie în rândul fanilor după ce a declarat: Mereu sunt atent atunci când spun ceva, dar este adevărat că am văzut Marele Premiu al Braziliei în Elveția, alături de Michael Schumacher.”

Michael Schumacher împlinește 50 de ani! Expoziție pe 3 ianuarie 2019

Pentru a marca împlinirea vârstei de 50 de ani, familia și mai mulți apropiați de-ai lui Michael Schumacher organizează pe 3 ianuarie 2019 un eveniment special. Anunțul a fost făcut chiar de către fostul său manager, Sabine Khem. “Cel mai bun cadou la împlinirea a 50 de ani ar fi ca fanii să și-l amintească așa cum e! Adică cel mai bun pilot!”, a spus Khem, dând de înțeles că ar putea fi făcute publice noi informații cu privire la starea de sănătate a lui Schumacher.

O expoziție dedicată fostului campion mondial de Formula 1 va fi organizată pe 3 ianuarie la muzeul Ferrari de la Maranello, unde vor fi prezentate imagini din cariera lui Schumacher, înregistrări cu zgomotele scoase de motoarele mașinilor pe care le-a pilotat și interviuri acordate de german în anul 2013. În aceeași zi va fi lansată aplicația “Official Michael Schumacher App”, prin intermediul căreia fanii vor putea vedea imagini cu monoposturile germanului.