Michael Schumacher, internat de urgență la un spital din Paris. Va beneficia de un tratament cu celule stem

Adrian Baciu   
în Formula 1
09/09/2019, 22:46
Michael Schumacher, internat de urgență la un spital din Paris. Va beneficia de un tratament cu celule stem
Michael Schumacher, internat de urgență la un spital din Paris

Fostul campion mondial de Formula 1, germanul Michael Schumacher, a fost transportat de urgență la Paris. Conform publicației Le Parisien, legendarul pilot a fost internat la secția de cardiologie a spitalului ”Georges Pompidou” în mare secret.

Michael Schumacher, internat de urgență la un spital din Paris

Jurnaliștii francezi scriu că azi, în jurul orei 16:40, ambulanța care l-a adus pe Michael Schumacher a sosit la Spitalul Georges Pompidou din Paris, tocmai din Geneva, Elveţia. Se pare că Schumacher a fost internat în secția de chirurgie cardiovasculară a spitalului din capitala Flanței. Sursa citată mai notează că Michael Schumacher va beneficia de un tratament cu celule stem, care au rol antiinflamator. Procedura medicală ar trebui să înceapă în această mâine dimineață, iar Schumacher va părăsi spitalul în cursul zilei de miercuri.

Accidentul grav suferit de Michael Schumacher în 2013

Michael Schumacher a suferit o puternică leziune la cap pe data de 29 decembrie 2013 în timp ce se afla în vacanţă la schi în staţiunea franceză Meribel. Chiar dacă purta cască, Schumi a suferit răni grave şi a fost timp de 5 luni în comă. Informaţiile despre starea de sănătate a pilotului sunt extrem de puţine, familia susţinând de mai multe ori că “starea de sănătate a lui Michael este o chestiune de viaţă privată”. 

  • 7 titluri mondiale a câştigat Michael Schumacher
  • 5 ani şi jumătate au trecut de când Schumi a suferit accidentul la schi
Închide ×