Sporturi

Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul teribil suferit la schi! Fostul pilot urmează un nou tratament care poate dura trei ani: “Marile lucruri încep cu paşi mici!”

29.12.2019 | 16:53
Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul teribil suferit la schi! Fostul pilot urmează un nou tratament care poate dura trei ani:
Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul teribil suferit la schi! Fostul pilot urmează un nou tratament care poate dura trei ani Marile lucruri încep cu paşi mici! FOTO: Valentino Rossi, Michael Schumacher şi Bernie Ecclestone în garajul Ferrari în Australia, 2004
ADVERTISEMENT

Pe data de 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un teribil accident la schi în staţiunea franceză Meribel. A fost transportat de urgenţă la spitalul din Grenoble, acolo unde a fost operat de două ori după ce a fost diagnosticat cu traumatism cranian sever.

Michael Schumacher, la 6 ani de la accidentul teribil suferit la schi!

De şase ani, Schumacher luptă să îşi revină şi este o întreagă secretomanie în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, informaţiile fiind foarte puţine. Din 9 septembrie 2014, Michael Schumacher este tratat la reşedinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Doctorul care se ocupă de recuperarea lui Schumacher, Jean-Francois Payen, a declarat că noul tratament pe care îl urmează pilotul de 50 de ani ar putea da rezultate după 3 ani: „Schumacher se află încă sub tratament, unul care poate dura până la trei ani.

ADVERTISEMENT

Este un plan între unul și trei ani, pentru regenerare. Îl vizitez constant și stau de vorbă cu familia lui despre progresul pe care îl face. Soția lui vede lucrurile foarte clar și face totul ca Michael să aibă cele mai bune condiții”, a declarat Payen.

Corinna Schumacher le dă speranţe fanilor: “Marile lucruri încep cu paşi mici”

Corinna Schumacher a fost foarte discretă în declaraţii în cei 6 ani de când Michael Schumacher este în recuperare, însă ultima declaraţie a soţiei pilotului le dă speranţe fanilor: „Marile lucruri încep cu paşi mici. Multe particule mici pot forma un uriaş mozaic.

ADVERTISEMENT

Împreună sunteţi mai puternici şi asta este exact cum forţele combinate ale mişcării KeepFighting fac încurajarea altora mai uşoară”, a fost mesajul Corinnei pentru membri fan-clubului lui Schumacher #KeepFighting.

Michael Schumacher, considerat cel mai mare pilot de Formula 1 din toate timpurile! A câştigat 7 titluri mondiale

De altfel, soţia pilotului s-a şi justificat în faţa opiniei publice pentru că oferă atât de puţine informaţii despre starea de sănătate a lui Michael: “El este pe cele mai bune mâini acum şi noi facem tot ce putem ca să îl ajutăm. Încercaţi să înţelegeţi că noi respectăm dorinţa lui Michael de a ţine secretă starea sănătăţii lui.

ADVERTISEMENT

Puteţi fi siguri că el este pe cele mai bune mâini şi noi facem tot ce este uman posibil să-l ajutăm. Vă rog să înţelegeţi că urmăm dorinţele lui Michael şi ţinem în privat acest subiect sensibil ca sănătatea, aşa cum a fost întotdeauna”, a declarat Corinna pentru “She’s magazine”.

Michael Schumacher este recordmanul de titluri mondiale din Formula 1: 7. A câştigat două titluri mondiale cu Benetton Renault şi la începutul anului 2000 a reuşit să obţină 5 titluri consecutive cu Ferrari, între 1999 şi 2004. A pilotat între 2010 şi 2012 la Mercedes, acolo unde a pus umărul la dezvoltarea maşinii care a dominat ultimele sezoane din Formula 1.

ADVERTISEMENT
  • 50 de ani are Michael Schumacher
  • 91 de victorii a obţinut pilotul german
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri