Anunţ de ultimă oră despre Michael Schumacher: "E un miracol!"

Michael Schumacher, recuperare, miracol, stare

Veşti bune pentru Michael Schumacher. Recuperarea dă roade şi familia fostului pilot speră la un miracol, în condiţiile în care există semne pentru posibilitatea reluării activităţilor celebrale.

Tratamentul medical de 100.000 de euro săptămânal pare să dea roade în cele din urmă. "The Sun" scrie că legendarul pilot de Formula 1 are o seară mai bună şi că că fostul pilot “transmite semnale din lumea lui îndepărtată”. Schumi este supravegheat de 15 medici şi asistente. 

Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit în Elveţia de către Michael Schumacher. În urmă cu ceva vreme au fost zvonuri conform cărora fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme şi este cu 14 centimetri mai puţin decât în mod obişnuit, iar acum sunt speranţe că starea lui Schumi s-a îmbunătăţit. 

Michael Schumacher poate comunica? 

Săptămâna trecută, managerul lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, le-a dat speranţe fanilor spunând într-o declaraţie de presă “noi” în timp ce discuta planurile unui muzeu cu realizările pilotului.

“În toţi anii activi, Michael şi-a păstrat majoritatea maşinilor şi multe cămăşi şi căşti, iar în spatele minţii noastre am planificat mereu să le punem la dispoziţia publicului”, a spus Sabine, semn că Michael Schumacher poate comunica.