Life

Michaela Prosan este însărcinată. Actrița din Fructul Oprit, prima imagine cu burtica de gravidă. Foto

Actrița Michaela Prosan este însărcinată cu primul ei copil.
31.05.2021 | 23:54
Michaela Prosan este insarcinata Actrita din Fructul Oprit prima imagine cu burtica de gravida Foto
ADVERTISEMENT

Actrița Michaela Prosan a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Aceasta a postat primele imagini cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare.

Actrița Michaela Prosan este însărcinată cu primul ei copil

Michaela Prosan nu s-a grăbit să împărtășească vestea cea mare cu fanii ei prea devreme, ci abia acum când mai are doar câteva luni până să nască. Vedeta din Fructul Oprit și Sacrificiul își va cunoaște peste câteva luni primul copil.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a dezvăluit care este sexul acestuia, dar a lăsat să se înțeleagă că este foarte fericită că va deveni mamă pentru prima dată, la vârsta de 29 de ani.

Aceasta a făcut și o ședință foto specială, pentru a se bucura de aceste momente și pentru a-și aminti peste ani cum arătat atunci când a fost gravidă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Michaela Prosan a decis să împărtășească una dintre aceste imagini și cu fanii săi, dar nu a spus prea multe lucruri și doar a descris fotografia cu o simplă inimioară.

Actrița Michaela Prosan este însărcinată cu primul ei copil.
Actrița Michaela Prosan este însărcinată cu primul ei copil. Sursa foto: Facebook

Cum se menține actrița în formă Michaela Prosan

Actrița arată superb, iar burtica de gravidă o face să radieze de fericire, după cum se poate vedea în imaginile de la ședința foto. Aceasta a dezvăluit în urmă cu ceva timp cum se mențină în formă.

ADVERTISEMENT

Vedeta din Fructul Oprit nu a luat prea multe kilograme în plus în sarcină, iar acest lucru se poate datora faptului că are un stil de viață foarte sănătos, pe care îl menține.

Aceasta nu mănâncă deloc carne, ci doar pește și are mereu grijă la programul meselor sale, chiar dacă îi este mai greu pe platoul de filmare. Michaela Prosan este vegetariană de 11 ani.

ADVERTISEMENT

„Fac sport și încerc să mănânc sănătos cât se poate. Programul e ușor dificil și diferit față de cel al oamenilor care muncesc de la 7.00 la 18.00 sau 17.00 și trebuie să am grijă cu alimentația. Nu mănânc carne, dar mănânc pește.

Cred că se fac 11 ani. A fost o opțiune, cred că fiecare consumă ce vrea și ce îi place, am descoperit acum aproape 11 ani că nu îmi place să mănânc carne”, a declarat Michaela Prosan pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT