Sport

Un fost star din Premier League, dezvăluire incredibilă! Cum a cheltuit 150.000 de dolari într-o noapte, la 20 de ani

Sumele amețitoare cu care sunt plătiți fotbaliștii profesioniști fac ca aceștia să își permită gesturi și cheltuieli excentrice. mai ales dacă este vorba de creșteri substanțiale de salarii.
06.12.2021 | 22:57
Un fost star din Premier League dezvaluire incredibila Cum a cheltuit 150000 de dolari intro noapte la 20 de ani
ADVERTISEMENT

Micah Richards, fostul fotbalist de la Manchester City, a reușit performanța de a cheltui 150.000 de dolari într-o singură noapte, petrecută peste Ocean, la Los Angeles.

Michah Rochards şi-a permis cheltuiala după o creştere salarială

Micah Richards, în vârstă de 33 de ani, a povestit recent că atunci când juca pentru Manchester City a plătit o notă în valoare de 150.000 de dolari americani după o noapte de pomină la Los Angeles.

ADVERTISEMENT

El tocmai aflase că i-a crescut salariul la clubul englez, de la 5.000 lire sterline pe săptămână, până la amețitoarea sumă de 50.000 lire sterline pe săptămână.

Grozăvia aceasta s-a petrecut pe vremea când Richards era încă un tânăr promițător, în vârstă de numai 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Richards a încercat să explice

Imediat după această dezvăluire senzațională, Richards a încercat să explice că nu a fost un nesăbuit. El a spus că a avut grijă de banii pe care i-a câștigat ca fotbalist și că a investit, iar acum este deținătorul mai multor proprietăți. Cu toate acestea, a spart 150.000 de dolari într-o noapte.

Richards și familia lui pot să stea liniștiți și să își vadă de viață, după agoniseala lui ca jucător de fotbal. Richards lucrează și acum pe o sumă deloc de neglijat, ca expert pentru postul britanic BBC.

ADVERTISEMENT

Am primit un pic prea mult, un pic prea devreme”, a spus Richards cu privire la cheltuiala istorică de la Los Angeles. ”Nu îmi este teamă că jurnaliștii vor documenta acel episod. A trecut și nu am făcut nimic ilegal”, a mai completat acesta.

Micah Richards a mai spus că la sfârșitul anilor 2000, din contractul pe care îl avea ca fotbalist, câștiga suma de 2,5 milioane lire sterline pe an.

ADVERTISEMENT

Despre cariera lui Micah Richards

Între 2005 și 2015, Micah Richards a îmbrăcat tricoul celor de la Manchester City. O singură excepție a fost în acest deceniu, un campionat în care a fost cedat sub formă de împrumut la Fiorentina.

Cariera lui Richards s-a încheiat la Aston Villa, pentru care a jucat până în 2019.

În 2012 a fost selecționat la echipa olimpică a Marii Britanii, iar la naționala Angliei a jucat de 13 ori, marcând un gol. Are selecții și la naționalele de juniori și tineret ale Angliei.

După ce a terminat cu fotbalul, a devenit expert comentator pentru Sky Sports și BBC. Lucrează, de asemenea, pentru CBS Sport şi este recunoscut pentru reprizele sale de râs de la microfonul televiziunilor.

ADVERTISEMENT