Sport

Greu de demis! Michel Espinosa, situaţie complicată la Dinamo. Săgeţi către Mircea Rednic: “Încep să vină notele de plată!”. Exclusiv

Michel Espinosa s-a accidentat la Dinamo şi rezilierea contractului devine mult mai dificilă. Oficialii echipei trimit săgeţi către Mircea Rednic şi spun că încep să vină notele de plată.
30.12.2021 | 07:59
Greu de demis Michel Espinosa situatie complicata la Dinamo Sageti catre Mircea Rednic Incep sa vina notele de plata Exclusiv
Mircea Rednic şi Michel Espinosa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oficialii celor de la Dinamo vor să reformeze lotul la începutul anului viitor sub conducerea lui Flavius Stoican, noul antrenor al echipei. Astfel, mai mulţi jucători aduşi de Mircea Rednic sunt pe lista “neagră”, până acum singura reziliere fiind cea a lui Tomas Vestenicky.

Greu de demis! Michel Espinosa, situaţie complicată la Dinamo

Chiar dacă oficialii clubului s-au asigurat la ultimele transferuri cu o clauză de reziliere unilaterală în iarnă, situaţia se complică în cazul lui Michel Espinosa. Francezul a suferit o accidentare serioasă la ligamente.

ADVERTISEMENT

În aceste condiţii, rezilierea unilaterală a contractului nu mai poate fi activată şi Dinamo va trebui să ajungă la un acord cu fotbalistul pentru a putea desface înţelegerea scandentă vara viitoare.

Răzvan Zăvăleanu, săgeţi spre Rednic: “Încep să vină notele de plată”

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners, a trimis câteva săgeţi spre Mircea Rednic când a fost chestionat de FANATIK despre situaţia lui Michel Espinosa:

ADVERTISEMENT

“Espinosa a venit total nepregătit, a fost tras de el în ultimul hal şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat, s-a rupt. Rămâne de văzut cum ne vom descurca cu desfacerea contractului. Asta este. Încep să vină notele de plată, cum am mai zis”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

Espinosa a jucat patru meciuri la Dinamo! Ultimul, la începutul lunii noiembrie

Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a fost legitimat la Dinamo pe data de 14 octombrie, fiind adus la echipă de Mircea Rednic. El a evoluat ultima dată la Botev Plovdiv în Bulgaria, însă în vară a rămas liber.

ADVERTISEMENT

A apucat să joace patru meciuri pentru Dinamo, iar în trei dintre ele a fost integralist. Însă, ultima apariţie a mijlocaşului francez a fost pe 7 noiembrie, în confruntarea cu CFR Cluj, pierdută cu 0-3 de Dinamo.

Accidentare gravă pentru Espinosa

S-a accidentat grav la un antrenament, iar problema la ligamente ar putea să îl ţină departe de teren mai multe luni. În următoarea perioadă, oficialii dinamovişti vor purta discuţii pentru rezilierea contractului.

ADVERTISEMENT

Michel Espinosa nu era şi pe lista de disponibilizări a lui Mircea Rednic, publicată în exclusivitate de FANATIK. “Puriul” avea încredere în mijlocaşul francez, însă odată cu demiterea “Puriului”, din schema pentru retur a sărit şi Espinosa.

Dinamo, penultima în clasament! Îşi revine în 2022?

Flavius Stoican are misiunea de a revigora echipa în partea a doua a stagiunii. Reunirea este programată pentru data de 5 ianuarie, iar tot atunci vor avea loc discuţii cu mai mulţi jucători privind rezilierea contractelor.

Dinamo este penultima în clasament, cu 12 puncte adunate la finalul primelor 21 de etape. Sistemul de desfăşurare a competiţiei îi avantajează pe “câini”, care au posibilitatea să recupereze în play-out.

  • 28 de ani are Michel Espinosa
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Espinosa

 

ADVERTISEMENT