Sport

Dinamo a reziliat contractele a trei jucători! Michel Espinosa, marea surpriză. Exclusiv

La Dinamo continuă mişcările de trupe. Din informaţiile FANATIK, trei jucători şi-au reziliat contractele cu echipa, marea surpriză fiind Michel Espinosa, jucător care a suferit o accidentare gravă.
18.01.2022 | 19:39
Dinamo a reziliat contractele a trei jucatori Michel Espinosa marea surpriza Exclusiv
Michel Espinosa, schimbat în meciul Dinamo - Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este agitaţie în Şoseaua Ştefan cel Mare. Dinamo este activă pe piaţa transferurilor, însă oficialii au şi misiunea ingrată de a încheia de comun acord contractele cu jucătorii care nu mai sunt doriţi la club.

Dinamo a reziliat contractele a trei jucători! Michel Espinosa, marea surpriză

Din informaţiile FANATIK, Dinamo s-a despărţit de trei jucători în condiţii amiabile, marea surpriză fiind Michel Espinosa, jucător care s-a accidentat grav la antrenamente şi care ar fi putut fi plătit până la finalul contractului, scadent în iunie.

ADVERTISEMENT

Însă, jucătorul adus de Mircea Rednic a ajuns la un acord de reziliere şi se va despărţi de “câini” încă din această iarnă. Accidentarea suferită la ligamente îi pune în pericol cariera sportivă, el având o perioadă lungă de recuperare.

Cătălin Ţîră pleacă de la Dinamo cu un singur gol marcat!

Cătălin Ţîră a ajuns şi el la un acord de reziliere a contractului cu oficialii dinamovişti după ce Flavius Stoican i-a anunţat pe şefi că nu se mai bazează pe serviciile sale. Adus în septembrie, Ţîră a dezamăgit.

ADVERTISEMENT

Atacantul nu a marcat niciun gol în cele şase confruntări din Casa Pariurilor Liga 1 în care a jucat, singura reuşită în tricoul lui Dinamo venind în Cupa României, în meciul cu FC Argeş, pierdut cu 1-2.

Răzvan Popa nu a fost nici pe placul lui Stoican! Rednic l-a ridiculizat

Răzvan Popa şi-a reziliat şi el contractul cu Dinamo. Fundaşul aspru criticat de Mircea Rednic nu a fost nici pe placul noului antrenor, Flavius Stoican şi va părăsi formaţia din “Şoseaua Ştefan cel Mare” după doar 4 luni petrecute la club:

ADVERTISEMENT

“Dau și nume acum. Păi, Popa: ‘Tu ai 5000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea!’. El a ieșit pentru că a zis că nu mai are aer, a intrat puțin răcit.

Mulți jucători erau răciți, chiar l-am întrebat pe Iuliu Mureșan dacă putem amâna meciul. Ieri nu ne-am antrenat. O să rămână doar vreo doi fundași centrali”, a spus Mircea Rednic după ultimul meci din 2021.

ADVERTISEMENT

Popa, sacrificat după ce Dinamo a adus doi fundaşi centrali!

Dinamo a adus în această perioadă de mercato doi fundaşi centrali: Răzvan Patriche şi Igor Jovanovic, astfel că Răzvan Popa nu şi-a mai găsit locul în lotul lui Dinamo, care îi mai are pe acel post şi pe Marko Ehmann, Ricardo Grigore şi Deniz Giafer.

Au mai plecat în această iarnă de la echipă: Tomas Vestenicky, Petar Gluhakovic, Cătălin Itu şi Robert Moldoveanu. Lor li se alătură cei trei, iar în următoarele zile este posibil să mai fie reziliate contracte.

Tot la capitolul plecări bifăm şi transferul lui Deian Sorescu la Rakow, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK. Polonezii plătesc aproximativ 800.000 de euro plus bonusuri pentru fotbalist, iar mutarea ar putea fi oficializată în următoarele ore.

  • 25 de ani are Răzvan Popa
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Espinosa

 

ADVERTISEMENT