Life

Michelle Pfeiffer, neschimbată la 38 de ani de la rolul din Scarface. Cum arată acum actrița

Michelle Pfeiffer, socotită una dintre cele mai sexy artiste de la Hollywood, a rămas neschimbată la aproape 40 de ani de când a jucat rolul Elvira în producția „Scarface” (1983).
10.12.2021 | 12:04
Michelle Pfeiffer neschimbata la 38 de ani de la rolul din Scarface Cum arata acum actrita
Michelle Pfeiffer are aceleași trăsături ca acum 40 de ani. Actrița a rămas neschimbată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita actriță cu origini germane este neschimbată la 38 de ani de când a devenit cunoscută publicului larg. Vedeta continuă să fie o prezență constantă în cinematografe și la vârsta de 63 de ani.

Artista este renumită pentru naturalețea sa și trăsăturile frumoase. Părul lung, blond și foarte bogat o reprezintă pe Michelle Pfeiffer la fel ca atunci când juca în „Scarface”.

ADVERTISEMENT

Și nu doar podoaba capilară este perfectă. Michelle Pfeiffer nu are deloc riduri, zâmbetul molipsitor a rămas același, totul încadrându-se perfect la formele de invidiat.

Michelle Pfeiffer are aceleași trăsături ca acum 40 de ani. Actrița a rămas neschimbată

Michelle Pfeiffer are un aspect asemănător cu al unei tinere cu 30 de ani, semn că actrița pune foarte mare accent pe aspectul fizic și pe vestimentația sa.

ADVERTISEMENT

Impecabilă, cu un machiaj natural de fiecare dată când este invitată la evenimente mondene, actrița mărturisește că este atentă la sport și la alimentație. În plus, genele o ajută foarte mult.

„Celebritatea arată bine pe unii oameni, dar nu va funcționa la mine. Și cumva încă mai simt asta. Și nu crede că e ceva cu care lumea să se obișnuiască pentru că nu e normal. 

ADVERTISEMENT

Îmi place ce am ales să port. Ținuta nu este demodată nici astăzi. M-am distrat mult. Eram relaxată ceea ce e destul de neobișnuit pentru mine la o ședință foto. 

Știam că mă voi reîntoarce la film. Acum sunt mai ocupată ca niciodată. Dar totul pare mai ușor pentru că pe măsură ce înaintezi în vârstă înveți să prioritizezi mai bine totul în viață”, a declarat Michelle Pfeiffer în urmă cu ceva vreme, potrivit filmnow.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta este vegană de peste 13 ani, precizând că nu a mai consumat carne de când a împlinit vârsta de 50 de ani. Schimbarea a fost făcută la recomandarea unui nutriționist.

Michelle Pfeiffer, premiată de-a lungul carierei de 25 de ani

Actrița nu este numai frumoasă, ci și câștigătoarea unor premii mari. Vedeta de la Hollywood are în palmares Globul de Aur și BAFTA. De asemenea, frumoasa blondină a fost nominalizată la premiile Oscar.

Are o carieră de 25 de ani, de-a lungul anilor având roluri în filme precum: „Scarface”, „The Fabulous Baker Boys”, „Batman Returns”, „One Fine Day”, „Dangerous Minds”, „Hairspray”, „Stardust” sau „Grease 2”.

ADVERTISEMENT