Life

Mick Jagger, depistat pozitiv la Covid-19. Trupa legendară a amânat concertul din Amsterdam

Mick Jagger, legendarul solist al trupei Rolling Stones, a fost confirmat pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus chiar înaintea unui concert din Amsterdam, Olanda.
14.06.2022 | 10:25
Mick Jagger depistat pozitiv la Covid19 Trupa legendara a amanat concertul din Amsterdam
Mick Jagger, probleme medicale înainte de un concert Rolling Stones. Artistul este infectat cu Covid-19. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul a fost depistat cu Covid-19 cu numai câteva ore înainte de a urca pe scena evenimentului programat luni, 13 iunie 2022. Spectacolul ar fi trebuit să fie a patra oprire din cadrul turneului european Stones Sixty.

Mick Jagger, probleme medicale înainte de un concert Rolling Stones. Artistul este infectat cu Covid-19

Mick Jagger a prezentat primele simptome specifice noului tip de coronavirus la scurt timp după ce a ajuns în Olanda. Vedeta în vârstă de 78 de ani a început să se simtă rău înainte de a concerta pe Johan Cruijff Arena din Amsterdam.

ADVERTISEMENT

Concertul a fost amânat, vestea fiind dată de formație prin intermediul unui comunicat de presă. Cântărețul a declarat că îi pare rău pentru cele întâmplate, mulțumindu-le totodată fanilor pentru „înțelegere și răbdare”.

„The Rolling Stones regretă profund anularea din această seară, dar siguranţa spectatorilor, a muzicienilor şi a echipei din cadrul turneului trebuie să reprezinte o prioritate”, au spus muzicienii, potrivit BBC.

ADVERTISEMENT

„The Rolling Stones regretă profund amânarea din această seară, dar siguranța publicului, a colegilor muzicieni și a echipei din turneu trebuie să aibă prioritate.

Îmi pare atât de rău că am fost nevoiți să amânăm spectacolul de la Amsterdam cu un preaviz atât de scurt în această seară.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc pentru răbdare și înțelegere”, a completat Mick Jagger, care se află în turneul în care plănuiește să ajungă în 10 țări europene pentru 14 spectacole.

Concertul Rolling Stones, amânat. Ce se întâmplă cu biletele

Organizatorii evenimentului din Amsterdan au informat publicul și fanii aflați pe stadionul de fotbal cu o oră şi jumătate înainte de începerea concertului, fără să ofere prea multe informații despre starea de sănătate a lui Mick Jagger.

ADVERTISEMENT

„Nu poate cânta, nu poate concerta. Nu va fi un concert în seara aceasta… nu avem ce face”, a spus un reprezentant.

Biletele pentru spectacolul din Amsterdam rămân valabile până când va fi aleasă o nouă dată. Rockerul le promite fanilor că va reveni pe scenă cât mai curând pentru a onora și celelalte concerte din cadrul turneului.

ADVERTISEMENT
Tags: