News

Mick Jagger este bolnav! Rolling Stones şi-a anulat concertele

30.03.2019 | 18:16
Mick Jagger este bolnav Rolling Stones sia anulat concertele

Probleme pentru Mick Jagger. Megastarul muzicii rock se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care membrii legendarei trupe Rolling Stones au luat o decizie radicală. Grupul urma să ia parte la o serie de concerte în SUA și Canada, însă acestea au fost anulate, motivul invocat fiind problemele de sănătate ale lui solistului.

Ce se întâmplă cu Mick Jagger? Trupa Rolling Stones a anulat concertele următoare

Legendara trupă rock The Rolling Stones nu va mai concerta în SUA și Canada. Formația pregătise un amplu turneu de-a lungul Canadei și Statelor Unite ale Americii, însă acesta nu va mai avea loc, spre dezamăgirea fanilor.

Turneul urma să debuteze în 20 aprilie, la Miami și să se încheie pe 29 iunie, în Canada, la Oro-Medonte. Într-un comunicat de presă dat publicității de membrii trupei, aceștia transmit că s-au văzut nevoiți să anuleze turneul plănuit, motivând că starea de sănătate a  solistului Mick jagger, în vârstă de 75 de ani, nu-i permite să susțină un număr atât de mare de concerte.

Rolling Stones și-a anulat concertele, din cauza problemelor de sănătate ale lui Mick Jagger
Rolling Stones și-a anulat concertele, din cauza problemelor de sănătate ale lui Mick Jagger

Anunțul trupei Rolling Stones

Ne cerem scuze pentru neplăceri provocate celor care au bilete la acele concerte. Vrem să-i asigurăm pe fani să păstreze tichetele pentru că vor fi valabile pentru datele reprogramate care vor fi anunţate în curând”  , se arată în mesajul trupei, postat pe pagina oficială de Facebook.

La rândul său, Mick Jagger a transmis un mesaj prin care își exprimă regretul că nu poate participa la concertele din cadrul turneului „No Filter”, dar le promite totodată fanilor că va reveni cât de repede posibil pe scenă.

Îmi pare rău pentru toţi fanii noştri din America şi Canada care au cumpărat bilete, nu-mi place să vă dezamăgesc aşa. Sunt devastat că trebuie să amân turneul dar voi munci foarte mult pentru a pleca din nou la drum cât pot de repede. Încă o dată, îmi cer scuze tuturor” , a scris legendarul solist al muzicii rock.

 

 

Tags: