Cele mai citite

Mick Jagger, fotografiat pentru prima dată alături de noua sa iubită, cu 52 de ani mai tânără GALERIE FOTO

Legenda de la Rolling Stones, Mick Jagger, în vârstă de 74 de ani,  îşi trăieşte din plin viaţa! Vedeta a fost fotografiată pentru prima dată cu noua sa iubită, Noor Alfallah, în vârstă...
06.11.2017 | 00:01
ADVERTISEMENT

Legenda de la Rolling Stones, Mick Jagger, în vârstă de 74 de ani,  îşi trăieşte din plin viaţa! Vedeta a fost fotografiată pentru prima dată cu noua sa iubită, Noor Alfallah, în vârstă de 22 de ani, cu care a avut mai multe întâlniri romantice la Paris în această lună, informează Daily MailVezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Cuplul a petrecut mai multe nopţi la Paris, în contextul în care legenda rockului se afla în Franţa pentru turneul “No Filter” alături de The Rolling Stones. În fotografii, cei doi par relaxaţi şi fericiţi în timp ce se plimbă pe străzile Parisului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Mick Jagger s-a despărţit de iubita în vârstă de 31 de ani

Artistul este singur de când s-a despărţit de balerina Melanie Hamrick (31 de ani), mama celui de-al optulea şi cel mai mic copil al său, Deveraux, în vârstă de 10 luni. “Mick are încă farmecul său legendar, însă chiar şi trupa sa a fost surprinsă să vadă o persoană atât de tânără şi de frumoasă ca Noor venind să-l vadă la Paris”, a declarat o sursă pentru The Sun.

“Sunt amândoi singuri şi păreau să se distreze împreună. Aşa că lăsaţi-i în pace să îşi vadă de relaţie. Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”, a adăugat sursa citată.

ADVERTISEMENT

Potrivit Daily Mail, Mick s-ar fi întâlnit prima dată cu frumoasa brunetă într-un apartament privat din suburbiile Parisului, în urmă cu două săptămâni, un şofer conducând-o apoi pe tânără înapoi la hotelul său a doua zi. Ulterior, Noor a participat la concertul celor de The Rolling Stones de pe U Arena.

Tânăra americană, care se pregăteşte pentru o carieră de producătoare de film, este o rezidentă a cartierului exclusivist Beverly Hills din LA şi a studiat la Şcoala de Teatru, Film şi Televiziune din cadrul UCLA (University of California, Los Angeles).

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE