Sporturi

Mick Schumacher se pregătește de Formula 1 ! Tânărul vrea să îi calce pe urme tatălui său.

28.07.2019 | 16:29
Mick Schumacher se pregătește de Formula 1 ! Tânărul vrea să îi calce pe urme tatălui său.
Mick Schumacher se pregătește de Formula 1 ! Tânărul vrea să îi calce pe urme tatălui său. Sursă Foto: Twitter.com

Mick, fiul fostului mare campion din Formula 1, Michael Schumacher, a condus un model Ferrari F2004, maşină cu care tatăl sau a obţinut perfomanţe importante în Marele Circ.

Mick Schumacher mândru că a putut conduce un model Ferrari F2004

Tânărul născut în Elveţia, de naţionalitate germană,  în vârstă de 20 de ani, a început să practice sportul care i-a adus atâtea satisfacţii tatălui său şi a condus un kart, ca mai apoi să facă pasul în Formula 2. În 2019, Mick Schumacher a fost anunţat drept pilot de curse al celor de la academia Ferrari.

“Am vrut doar să ies pe pistă și să conduc. Acea așteptare, de la boxe, a fost ca o tortură. Dar am zâmbit în fiecare moment. A fost ceva foarte frumos”, a declarat Mick Schumacher.

Mick Schumacher la volanul unui monopost.
Mick Schumacher se pregătește de Formula 1 ! Tânărul vrea să îi calce pe urme tatălui său. Sursă Foto: Twitter.com

Ultimele detalii despre starea lui Michael Schumacher!

Fostul pilot a suferit un grav accident la ski în 2013,  când se afla în vacanţă. De atunci, a urmat o perioadă grea pentru Michael, care a fost în comă indusă pentru o perioadă lungă de timp, pentru a fi stabilizat. Schumacher a fost operat,  iar după o perioadă de timp a fost transferat la spitalul din Lausanne. Din 2014, neamţul se află sub tratament la domiciliu. Pe parcursul acestei perioade, familia a preferat discreţia în legătură cu starea acestuia.

Michael Schumacher a fost unul dintre cei mai buni piloţi ai Formula 1. Acesta a debutat în 1991 , la volanul unui monopost Jordan. Are 91 de victorii în circuit și peste 150 de podiumuri. Pe parcursul carierei a obținut peste 1500 de puncte în clasament, intrând în istoria companiei Ferrari. Pilotul are o mulţime de fani în întreaga lume şi s-a bucurat de o mare popularitate în circuit. Ultima cursă la care a participat a fost Marele Premiu al Braziliei în 2012.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri