ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Mickey Rourke, acuzat: “A fost blat!” Antrenorul lui Bute a aranjat tot!

Mickey Rourke a fost eroul unei reveniri senzaţionale în box, la 62 de ani, cu o victorie categorică, prin K.O., în faţa lui Elliot Seymour, un adversar cu 33 de ani mai tînăr. Victoria...
Autor: Gabriel Esanu | 30.11.2014 | 22:00
Mickey Rourke, acuzat:

Mickey Rourke a fost eroul unei reveniri senzaţionale în box, la 62 de ani, cu o victorie categorică, prin K.O., în faţa lui Elliot Seymour, un adversar cu 33 de ani mai tînăr. Victoria actorului care s-a remarcat la Hollywood în special datorită rolului din “Angel Heart” a făcut înconjurul planetei şi a fost îndelung dezbătută de presa mondială. Controverse legate de implicarea lui Seymour au existat încă din momentul în care pugilistul american a căzut în repriza a doua, iar primele argumente în acest sens au început să apară.

ADVERTISEMENT

“Îi ceruseră să cadă în repriza a patra!”

Conform Daily Mail, meciul a fost o mascaradă, iar pentru a-şi susţine acuzele, jurnaliştii britanici oferă mărturii ale unor apropiaţi ai lui Elliot Seymour, adversarul pe care Rourke l-a făcut K.O. în runda a doua. Elliot, 29 de ani, nu mai are nici o perspectivă în cariera de boxer. Avea nouă înfrîngeri din zece meciuri pînă la lupta contra vedetei de la Hollywood. Combinaţia s-ar fi făcut chiar prin intermediul lui Freddie Roach, antrenorul lui Lucian Bute. Acesta l-a pregătit şi pe Rourke în urmă cu mai mulţi ani, iar între ei a rămas o strînsă relaţie de prietenie. Acesta deţine o sală de forţă la care se antrenează şi Elliot Seymour. “Totul a fost aranjat. I s-a cerut să piardă meciul în runda a patra. Nu ştiu ce s-a întîmplat de nu a stat mai mult în ring. Probabil că Rourke nu putea să ducă atîta timp şi de asta au scurtat. Această luptă a fost o glumă, Mickey trebuie să-şi vadă de actorie. Loviturile lui au fost atît de lente şi previzibile că le-ar fi parat şi un bebeluş. Şi ăsta ar putea un motiv pentru care s-au grăbit să termine totul. Devenise o mascaradă. Mickey se antrenează aici, este genul de adversar de profesie. Adică îl plăteşti ca să ia bătaie”, a explicat un coleg al lui Seymour de la sala de forţă din California.

“Doarme prin parcuri! Acum o să aibă şi el ce mînca”

Colegul lui Seymour a precizat că acesta este într-o situaţie dramatică din punct de vedere financiar. “De 18 luni este nevoit să doarmă prin parcuri, pe unde apucă. Nu se spăla şi mirosea foarte urît. Nişte oameni l-au salvat şi i-au făcut cadou nişte haine. Tot din mila oamenilor mai primea şi ceva de mîncare. Lucrurile au fost dramatice pentru el în ultimele luni. Viaţa lui se degradase foarte mult. Acum probabil va avea şi el bani să mănînce bine cîteva zile, pentru că să nu vă aşteptaţi că a primit o avere de la oamenii lui Rourke. I-au luat bilet de avion spre Rusia, i-au aranjat cu paşaportul şi i-au dat şi nişte bani de buzunar. Cam asta a fost”, a povestit colegul lui Elliot pentru Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Apărat de mama sa

Chiar dacă nu este deloc apropiat de familie, Elliot Seymour a fost apărat de mama sa, care este convinsă cu a fost nimic aranjat la acest meci. “Am văzut şi eu această luptă pe Internet. Nu a fost tocmai un moment de glorie pentru fiul meu, asta e clar. Dar vă asigur că nu a fost nici un aranjament. Ştiu cît de mult iubeşte sportul, nu ar putea face aşa ceva. Idolul lui este Muhamad Ali, ia boxul foarte în serios. Poate nu este cel mai talentat, dar vă asigur că este pasionat şi dornic să fie pe zi ce trece mai bun. În plus, este foarte mîndru din fire. Nu ar accepta să ia bani ca să piardă”, a spus mama lui Elliot.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!