Sport

S-a rezolvat problema graficii de la Pro Tv! Postul care transmite Euro a reacționat rapid după valul de nemulțumiri

Suporterii care au urmărit meciul de deschidere a Campionatului European dintre Turcia și Italia pe PRO TV au fost extrem de nemulțumiți de transmisie
12.06.2021 | 16:10
Sa rezolvat problema graficii de la Pro Tv Postul care transmite Euro a reactionat rapid dupa valul de nemultumiri
Microbistii, nemultumiti de transmisia PRO TV la meciul de deschidere la EURO 2020 dintre Turcia si Italia
ADVERTISEMENT
12-06-2021
13:10

S-a rezolvat problema graficii de la meciurile de la Euro!

După valul de nemulțumiri generat de lipsa graficii care arată scorul și minutul în timpul meciului de deschidere de la Euro 2020, ProTV a rezolvat această problemă și de la al doilea meci al competiției, grafica mult dorită de microbiști a reapărut pe ecrane. 

Meciul Turcia – Italia va rămâne în istoria Campionatului European, după ce a stabilit mai multe recorduri inedite. Reprezentativa „Squadra Azzura” pregătită de Roberto Mancini a făcut spectacol și a câștigat cu un sec 3-0.

Amânat cu un din cauza pandemiei de coronavirus, actuala ediție a Campionatului European a avut parte de cea mai fastuoasă festivitate de deschidere din istoria turneului final.

ADVERTISEMENT

Suporterii au făcut praf transmisia PRO TV a meciului dintre Turcia și Italia: „Sunteți singurii din Europa cărora le lipsește!”

Sute și sute de comentarii s-au revărsat pe canalele de comunicare ale PRO TV în timpul și la finalul partidei de debut a EURO 2020 dintre Turcia și Italia. Principala nemulțumire a fanilor a fost faptul că pe grafica postului TV nu a apărut minutul și scorul partidei, un lucru de neimaginat pentru microbiștii înfocați.

Captura de PRO TV din timpul meciului dintre Turcia si Italia. Sursa foto: captura PRO TV
Captura de PRO TV din timpul meciului dintre Turcia si Italia. Sursa foto: captura PRO TV.

Se pare că vina ar aparține și celor de la UEFA, care au omis să livreze și în România pachetul de grafică pentru meci: „Sunteți singurii din Europa cărora le lipsește!”, au scris supărați telespectatorii pe pagina de facebook a trustului.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre microbiști au preferat să urmărească partida la televiziuni din străinătate sau au ales semifinala de la Roland Garros dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal, transmisă de Eurosport. Alți telespectatori au regretat că drepturile TV pentru acest Campionat European nu au fost cumpărate de Televiziunea Română.

Mihai Mironică și Adrian Costeiu au fost ținta unor replici dure din partea microbiștilor: „Sper să te apuci de altceva”

Mihai Mironică și Adrian Costeiu nu au scăpat nici ei de critici, fiind puși la zid de către fani pe rețelele de socializare și pe conturile personale: „Faceți-ne un bine: lăsați-i pe cei de la TVR să transmită CE, cu scor afișat și comentatori care să nu ne adoarmă. Și voi, mai luați-vă notițe și despre altceva decât fecesebe”, a spus Dan Crăciunean.

ADVERTISEMENT
Comentariile suporterilor pe pagina de Facebook a celor de la PRO TV
Comentariile suporterilor pe pagina de Facebook a celor de la PRO TV.

Și tirul acuzelor a continuat, iar la postarea în care postul promova meciul s-au adunat aproape 400 de comentarii în doar trei ore, în care fanii își vărsau frustrările și nemulțumirile în speranța că lucrurilor se vor îndrepta în zilele următoare: „Sper să citească cineva toate aceste comentarii din partea celor de la PROTV, adică acești comentatori sunt penibili pe lângă multe altele….Mironică sper să ne faci o bucurie și să te apuci de altceva”, a spus și Andrei Gros.

Captura Facebook PRO TV
Captura Facebook PRO TV.

Nici partenerul de comentariu al lui Mihai Mironică, Adrian Costeiu, nu a scăpat de criticile internauților, care au concluzionat: „Colegul lui Mironica e jalnic,timbrul lui vocal mă zgârie pe urechi ,va bateți joc de noi cu comentatorul ăsta”, a scris și utilizatorul Mihai Silviu.

ADVERTISEMENT
Adrian Costeiu a fost si el criticat de catre telespectatorii PRO TV care au urmarit meciul Turcia - Italia. Sursa foto: captura Facebook PRO TV
Adrian Costeiu a fost si el criticat de catre telespectatorii PRO TV care au urmarit meciul Turcia – Italia. Sursa foto: captura Facebook PRO TV.

Telespectatorii s-au mutat apoi pe pagina de Facebook a lui Mihai Mironică: „De mâine ne mutăm pe stream-uri!”

Telespectatorii au continuat să protesteze și pe pagina oficială de Facebook a lui Mihai Mironică și au amenințat că vor boicota următoarele partide transmise de PRO TV de la Campionatul European și vor urmări meciurile pe live streaming, pe diferite site-uri de pe internet: „De mâine ne mutăm pe stream-uri, că în seara asta ne-a luat ochii grafica de am uitat de meci”, au mai scris deranjați oamenii.

Alți microbiști au acuzat postul de televiziune că fac asta intenționat pentru a avea mai multă audiență, iar telespectatorii să rămână mai mult cu ochii pe „sticlă”, neavând posibilitatea să verifice scorul butonând din telecomandă: „Nu vă mai bateți joc de telespectatori, puneți grafica, cu minutul și scorul, sunteți singurii din Europa cărora le lipsește. Vă faceți de râs în goana după audiență, căci mai mult ca sigur o faceți intenționat”, a fost o altă acuză gravă adusă celor de la PRO TV.

În scurt timp comentariile au devenit virale și au fost preluate și presa din România, în timp ce fanii au continuat să dezbată acest subiect pe forum-uri, grupe de facebook sau pur și simplu pe conturile personale: „Încă o ocazie pe care Prost TV n-a putut să o rateze ca să se facă total de râs. Cred ca nu exista pe planetă o televiziune care să nu afișeze minutul si scorul în 2021. Nu mai vorbesc de comentatorul rebut care parcă geme profund dintr-un canal abandonat. Ce rușine mondială!”.

PRO TV a fost linsat de catre telespectatorii nemultumiti. Sursa foto: captura Facebook PRO TV
PRO TV a fost linsat de catre telespectatorii nemultumiti. Sursa foto: captura Facebook PRO TV.
  • 11 iunie – 11 iulie e perioada în care PRO TV va transmite EURO 2020
ADVERTISEMENT