Sport

Microbiștii români nu se dezic de echipa națională! Meciul cu Georgia, lider autoritar pe piața audiențelor

După o pauză de trei luni, microbiștii s-au reîntâlnit cu echipa națională a României, iar cifrele de la meciul amical cu Georgia sunt foarte bune.
03.06.2021 | 21:30
Microbistii romani nu se dezic de echipa nationala Meciul cu Georgia lider autoritar pe piata audientelor

”Tricolorii” au pierdut întâlnirea de Ploiești, scor 1-2, aceasta fiind prima înfrângere din istorie în fața gruzinilor.

După acest eșec istoric, jucătorii lui Mirel Rădoi au avut discursuri halucinante, Andrei Ivan susținând că naționala merge în Anglia să câștige.

Echipa națională este în continuare urmărită de microbiști

În ciuda prestațiilor lamentabile în mandatul lui Mirel Rădoi, microbiștii nu renunță la echipa națională și acest lucru se vede și în faptul că deși a fost doar un amical, Pro TV a fost lider pe piața audiențelor cu meciul de la Ploiești.

Conform site-ului paginademedia.ro, peste 1.400.000 de telespectatori au urmărit, în fiecare minut, înfrângerea ”tricolorilor”. Pro TV a fost lider detaşat cu amicalul naționalei, în timp ce Kanal D şi Antena 1 s-au bătut pentru locurile doi şi trei.

Kanal D a reușit să depășească Antena 1 și s-a clasat pe doi, dar la mare distanță. La Kanal D se uitau 1,1 milioane de privitori, în timp ce la Antena 1 erau 930.000 de urmăritori. În top urmează Antena 3 și România TV.

Pro TV a dominat la toate categoriile

Cifrele sunt foarte bune și la orașe. Aproximativ 760.000 de oameni s-au uitat pe Pro TV la meciul naționalei României. La mare distanță se află Kanal D pe locul doi, cu 495.000 de privitori. Podiumul îl completează tot Antena 1, cu 449.000 de urmăritori, în medie.

Tinerii au ales și ei meciul România – Georgia. Partida echipei lui Rădoi a fost urmărită, în medie, de peste 300.000 de telespectatori tineri. Aici a Pro-ul a atins un market share excelent: 26,2.

Antena 1 a prins pe acest segment poziția secundă cu 198.000 de privitori tineri, în timp ce Kanal D a fost pe locul trei, cu 128.000 urmăritori tineri. În top urmează Național TV și AXN.

Mirel Rădoi, pus la zid după eșecul cu Georgia

Un susținător fervent al lui Mirel Rădoi, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a părut că începe să se îndoiască de calitățile acestuia de selecționer după eșecul în fața Georgiei, iar declarațiile sale au avut un ton destul de amenințător.

Cornel Dinu a fost nemilos cu Mirel Rădoi. ”Procurorul” consideră că selecția jucătorilor este făcută prin prisma relației de rudenie pe care selecționerul o are cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali. Legenda lui Dinamo și a echipei naționale consideră numirea lui Rădoi în funcția de selecționer o sfidare a FRF la adresa suporterilor.

Florin Prunea spune că selecționerul începe să semene din ce în ce mai mult cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, pe care l-a atacat din nou. Fostul portar consideră că este inadmisibil ca Mirel Rădoi să nu învețe din greșeli și spune că selecționerul trăiește într-o bulă, doar de el înțeleasă.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,39 este cota pentru ”ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul Anglia-România. Vezi aici toate cotele!

Tags: