News

Microsoft a dat lovitura! Pe cîte calculatoare s-a instalat Windows 10 in primele 24 de ore!

Compania Microsoft spune ca noul sistem de operare se bucura de mult succes in randul utilizatorilor. Windows 10 a fost instalat pe 14 milioane de calculatoare in primele 24 de ore de la lansarea sa,...
01.08.2015 | 17:08
Microsoft a dat lovitura Pe cite calculatoare sa instalat Windows 10 in primele 24 de ore

Compania Microsoft spune ca noul sistem de operare se bucura de mult succes in randul utilizatorilor. Windows 10 a fost instalat pe 14 milioane de calculatoare in primele 24 de ore de la lansarea sa, din ziua de 29 iulie, a anuntat compania Microsoft. Aceasta spune ca este o cererere “fara precedent” pentru noua versiune a sistemului de operare si ca review-urile si mesajele primite de la utilizatorii din intreaga lume sunt “complesitor de favorabile”.

Compania spusese anterior ca isi doreste ca Windows 10 sa fie pe un miliard de dispozitive pana in 2018. Daca pe segmentul PC-urilor Windows nu prea are concurent, analistii au pus insa la indoiala capacitatea Microsoft de a avea succes pe piata smartphone-urilor si a tabletelor, unde concureaza cu Android si cu iOS, anunta TheTelegraph.

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

Compania Microsoft se asteapta ca frenezia instalarilor de Windows 10 sa continue in perioada urmatoare, pentru ca sunt foarte multi cei care si-au rezervat o copie. Utilizatorii de Windows 7 si Windows 8.1 pot sa isi descarce noua versiune gratuit intr-un interval de un an de la lansarea ei.

Sursă: www.yoda.ro