Life

„Micul Hercule” este implicat într-un scandal uriaș. Tatăl lui Giuliano Stroe, acuzații grave la adresa președintelui Federației Române de Box

„Micul Hercule”, pe numele real Giuliano Stroe, este implicat într-un scandal uriaș. Totul a început de la afirmațiile făcute de tatăl său.
03.08.2021 | 11:34
Micul Hercule este implicat intrun scandal urias Tatal lui Giuliano Stroe acuzatii grave la adresa presedintelui Federatiei Romane de Box
„Micul Hercule” este implicat într-un scandal uriaș. Tatăl lui Giuliano Stroe, acuzații grave la adresa președintelui Federației Române de Box. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Giuliano Stroe sau „Micul Hercule”, așa cum este cunoscut, este implicat într-un scandal uriaș. Totul a pornit de la niște afirmații pe care le-a făcut tatăl său.

Mai exact, tatăl adolescentului a declarat că fiul său a fost victima unor „combinații” făcute de Federația Română de Box. Totul s-ar fi petrecut la Campionatul Național de Box Tineret de la Brăila 2021, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

„Micul Hercule” este implicat într-un scandal uriaș. Tatăl lui Giuliano Stroe, acuzații grave la adresa președintelui Federației Române de Box

„Micul Hercule”

este implicat într-un scandal uriaș din cauza unor afirmații făcute de tatăl lui. Iulian Stroe, tatăl băiatului, susține că fiul lui a fost victima unor nedreptăți din partea Federației Române de Box.

Bărbatul este convins că președintele Federației, Vasile Câtea, a modificat tragerea la sorți, lucru care a afectat mai mulți sportivi.

ADVERTISEMENT

În plus, președintele ar fi amenințat antrenorii că oricine face reclamații sau postează diverse lucruri pe rețelele sociale va fi exclus din competiție.

Tatăl „Micului Hercule” vrea să se organizeze o ședință de urgență pentru a fi schimbat președintele Federației Române de Box.

ADVERTISEMENT

„Președintele Federației Române de Box, Vasile Câtea, a modificat tragerea la sorti. Dupa tragerea la sorți, el a făcut o modificare de împerechere, schimbând destinul a mai multor sportivi participanți.

Nu mă mai interesează să particip la nicio competiție, decât să particip în condițiile astea fără dreptul la opinie, prefer să îmi închid clubul (și ața nu o mai pot duce mult, sunt la capătul resurselor și puterilor).

ADVERTISEMENT

După reproșul nemulțumirii mele, adresată președintelui, acesta s-a ridicat în picioare, adresându-se la toți antrenorii, cu amenințări, și anume oricine face reclamații la Minister și dacă mai scrie pe Facebook lucruri fără probe, vor fi excluși de la toate competițiile.

Eu i-am atras atenția domnului președinte că nu este corect ceea ce face și doresc ca tragerea la sorți să rămână neschimbată, de față cu aproximativ 80 de antrenori, iar președintele nu a dorit acest lucru.

Rog ședință de urgență pentru supunerea la vot secret, pentru schimbarea președintelui Federației Române de Box!”, a declarat Iulian Stroe, potrivit sursei citate anterior.

Iulian Stroe, dezvăluiri uluitoare

Iulian Stroie

a făcut dezvăluiri uluitoare despre momentul în care a încercat să-și obțină licența de antrenor de box. Acesta ar fi descoperit, la momentul respectiv, că unii candidați ar fi „aranjat” examenul cu 100 de euro.

Tatăl „Micului Hercule” a fost respins și a afirmat, public, că s-a pregătit temeinic pentru examen, însă alții au avut grijă să pice.

„Eu am învăţat şi degeaba… Alţii au dat 100 de euro şi au luat. Vă place sau nu să auziţi, preţul a fost de 100 de euro la admitere”, spunea Iulian Stroe, în urmă cu trei ani.

Giuliano Stroe a devenit cunoscut în toată lumea la vârsta de cinci ani, atunci când a reușit să intre în Cartea Recordurilor. La momentul respectiv, „Micul Hercule” a fost desemnat cel mai puternic copil la nivel mondial.

Tatăl lui Giuliano a fost acuzat, de-a lungul timpului, că își exploatează copilul pentru a câștiga bani. Scandalurile au apărut din cauza antrenamentelor dure la care ar fi fost supus băiatul pentru a se bucura de acest renume mondial.

Reușita „Micului Hercule” a fost urmată de multe laude, dar și de controverse, ajungând să fie implicată și Protecția Copilului. În prezent, băiatul are 17 ani și se ocupă de box, la fel ca fratele său, Claudio. De altfel, Giuliano a participat și la „Românii au talent”, cu mulți ani în urmă.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul...
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul auto după meciul Generației de Aur
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”