Life

“Micuțul oraș subteran” din România pe care peste 5000 de turiști îl vizitează săptămânal. Are restaurante, trasee turistice, locuri de joacă, bibliotecă și biserică, dar și baze de tratament

"Micuțul oraș subteran" din România pe care peste 5000 de turiști îl vizitează săptămânal a devenit cunoscut chiar și peste hotare.
23.06.2024 | 15:00
Micutul oras subteran din Romania pe care peste 5000 de turisti il viziteaza saptamanal Are restaurante trasee turistice locuri de joaca biblioteca si biserica dar si baze de tratament
"Micuțul oraș subteran" din România pe care peste 5000 de turiști îl vizitează săptămânal. Sursă foto: Pinterest, observatornews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

“Micuțul oraș subteran” din România despre care vorbim în continuare e vizitat săptămânal de mii de turiști. A devenit cunoscut chiar și peste hotare, iar o mulțime de oameni vor să ajungă aici.

“Micuțul oraș subteran” din România pe care peste 5000 de turiști îl vizitează săptămânal

România are o mulțime de locuri superbe apreciate atât de turiștii străini cât și de cei români. Unele dintre ele sunt chiar deosebite și merită văzute măcar o dată în viață de oricine.

ADVERTISEMENT

Exemplu este chiar “Micuțul oraș subteran” din România pe care peste 5000 de turiști îl vizitează săptămânal. Unde se află și ce are atât de special? Poate ai auzit de el însă nu te-ai gândit vreodată să ajungi aici.

Salina Praid este un mic oraș în care poți să găsești orice. ”Micuțul oraș subteran” are restaurante, trasee turistice, locuri de joacă, bibliotecă și biserică, dar și baze de tratament. Astfel, oricine ajunge aici se bucură de o experiență complexă.

ADVERTISEMENT

Are restaurante, trasee turistice, locuri de joacă, bibliotecă și biserică, dar și baze de tratament

Salina Praid atrage un număr record de turiști. Mai bine de 5.000 de turiști vin săptămânal aici pentru tratamente. Traseele turistice sunt și ele destul de tentante, iar locurile de joacă pentru copii de asemenea.

Acest oraș subteran are o suprafață de 1.300 de metri pătrați. Totuși, confortul, dar și oportunitățile sunt unele pe măsură. Iar toți cei care au ajuns aici s-au declarat de-a dreptul încântați de întreaga experiență.

ADVERTISEMENT

Iar acum, când cei mici sunt în vacanță și mai multe persoane ajung la Salina Praid. E un loc perfect nu doar pentru copii, cât și pentru adulți. Fiecare persoană se poate bucura de un sejur reușit în zonă.

Se pare că la mare căutare sunt însă tratamentele. O mulțime de persoane știu beneficiile pe care salina le are. Astfel, aleg să petreacă câteva ore în acest loc. Și cei mici de asemenea se pot bucura de beneficii.

ADVERTISEMENT

„Majoritatea turiştilor vin pentru tratament, că salina are un efect benefic. Pentru adulţi recomandăm 3-4 ore, iar, pentru copii, maxim o oră – două ore jumate, minim pe cinci zile”, a dezvăluit Tibor Szabadi, coordonator turistic, conform observatornews.ro.

ADVERTISEMENT