Life

Micutzu, detalii despre boala de care suferă: ”Nu e chiar o păcăleală, e un artificiu”

Micutzu, informații despre afecțiunea pe care o are. Declarațiile comediantului făcute recent într-o emisiune de la Kanal D.
16.01.2023 | 09:32
Micutzu detalii despre boala de care sufera Nu e chiar o pacaleala e un artificiu
Micutzu, informații despre afecțiunea pe care o are. Declarațiile comediantului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul, pe numele său Cosmin Nedelcu, a oferit detalii despre boala de care suferă. Vedeta de la Antena 1 susține că nu e chiar o păcăleală, ci mai degrabă un artificiu de care se folosește de fiecare dată când ajunge în momente mai puțin plăcute.

Micutzu, informații despre afecțiunea pe care o are. Declarațiile comediantului

Micutzu suferă de boala secolului, afecțiune cu care se confruntă încă de când a terminat facultatea. Depresia și atacurile de panică au început să apară în perioada în care făcea primii pași pe scena stand-up-ului.

ADVERTISEMENT

Vedeta spune cum reușește să o ”păcălească”, precizând că a avut mare noroc de prieteni apropiați, care l-au ajutat cu răbdare. În plus, comediantul nu a transformat totul într-o dramă și chiar are mici ”trucuri” pentru a depăși aceste clipe.

„Nu o păcălesc, aia nu e o minciună. Chiar vorbeam și cu Mihai în podcast-ul pe care l-am făcut cu el, cu Bendeac, că asta am învățat-o în facultate, e un artificiu, dar nu e chiar o păcăleală, e un artificiu.

ADVERTISEMENT

În momentul în care tu, din exterior, reușești să te modifici, exteriorul va modifica și interiorul. E un truc, efectiv.

De exemplu, eu am făcut un exercițiu, în care stăteam în cerc și râdeam și începeam, dintr-un râs din ăsta potolit, până la un râs care, la început, părea foarte fals, dar un râs plin.

ADVERTISEMENT

Dacă, la început, mi se părea ridicol, după aia, am observat că începeam să râdem pe bune, ba că îi vedeai pe ceilalți, ba că surprindeai la tine anumite chestii pe care nu știai că le ai și mi se pare un exercițiu foarte bun.

Bineînțeles, dacă nu îl faci cu tristețea aia, dacă nu ai în minte tristețea de « eu râd, dar vai, sunt trist ». Nu, chiar să râzi pe bune”, a dezvăluit Micutzu în emisiunea 40 de întrebări moderată de Denise Rifai, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Micuztu, carieră de peste 17 ani în domeniul actoriei

Micuztu se bucură de o carieră de peste 17 ani în domeniul actoriei, în ciuda faptului că publicul din România îl cunoaște ca fiind comediant. Vedeta a apărut în numeroase produse cinematografice, ultima fiind Teambuilding.

De asemenea, Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie este pelicula care l-a impresionat enorm pe actorul originar din Focșani. Producția l-a făcut să lăcrimeze, având în centru povestea unei copile pe nume Mara, în vârstă de 12 ani.

Fetița, interpretată de Maya Noelle Prediger, era grav bolnavă, însă o aventură fantastică o umple de speranță. Ea descoperă un copac magic aflat chiar lângă un centru de îngrijire paliativă și care este un portal către povestea ei preferată: cartea lui Ion Creangă, Amintiri din copilărie.

ADVERTISEMENT
Tags: