Life

Micutzu joacă într-un nou film, după succesul avut cu Teambulding: “Practic, eu mă reîntorc la meseria de bază”

Micutzu joacă într-un nou film, după succesul avut cu Teambuling. Comediantul a spus că se va reîntoarce la meseria lui de bază.
16.01.2023 | 18:19
Micutzu joaca intrun nou film dupa succesul avut cu Teambulding Practic eu ma reintorc la meseria de baza
Micutzu joacă într-un nou film, după succesul avut cu Teambuling Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Micutzu a anunțat că va juca într-un nou film românesc, după succes pe care l-a avut cu Teambulding, pe care și ministrul culturii de la noi din țară l-a lăudat.

Micutzu joacă într-un nou film, după succesul avut cu Teambulding

Micutzu va juca într-un nou film românesc, după succesul avut cu Teambulding. Acesta a spus că este vorba despre o peliculă în regia lui Bogdan Theodor Olteanu, filmul fiind numit Taximetriștii”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Micutzu a mai transmis și faptul că se va realiza și filmul Teambulding 2, după succesul primei pelicule.

„Mai avem un proiect la care, în momentul acesta, scriem. Două, de fapt. Unul dintre ele este… aia e… o să o spun și aștept înjurăturile de pe acum… Teambuilding 2”, a transmis Micutzu la Digi FM.

ADVERTISEMENT

Micutzu este la bază actor. Spune că se întoarce la meseria lui

Cosmin Nedelcu, pe numele lui real Micutzu, a spus că se va întoarce la meseria lui de bază odată cu filmele în care joacă, pentru că el, la bază, este actor și a studiat în acest domeniu.

Doar că viața l-a făcut să meargă pe un alt drum, apropiat cu actoria, cel al comediei. Dar dacă acum are oportunitatea să joace în filme, Micutzu a decis să o facă.

ADVERTISEMENT

 „Practic eu mă reîntorc la meseria de bază. Eu fiind actor-actor. Standup-ul a fost o alegere în momentul în care eu mi-am dat seama că în teatrele în care ar fi trebuit să activez nu aș fi putut să…

Eu aveam senzația că după terminarea facultății totul se va întâmpla ca în facultate”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Micutzu a mai răspuns și afirmațiilor făcute de ministrul culturii, care a fost extrem de impresionat de filmul Teambulding, care a comparat pelicula cu „Nea Mărin miliardar”.

„Comparațiile astea nu cred că își au locul pentru că, în afară de faptul că sunt filme ambele, nu prea avem ce să comparăm. Și sunt comedii, da. Nu e de comparat”, a spus Micutzu, la Digi FM.

ADVERTISEMENT