Life

Cum a ajuns Micutzu jurat în emisiunea iUmor. Actorul a dezvăluit în ce condiții a acceptat

Micutzu, pe numele său complet Cosmin Nedelcu, este cel mai nou jurat al emisiunii iUmor de la Antena 1. Comediantul a spus cum a ajuns în acest rol.
16.03.2022 | 14:19
Cum a ajuns Micutzu jurat in emisiunea iUmor Actorul a dezvaluit in ce conditii a acceptat
ADVERTISEMENT

Cunoscutul stand-upper a dezvăluit în ce condiții a acceptat să facă parte din aceeași echipă cu Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Actorul va putea fi urmărit în ediția de duminică, 20 martie 2022, de la ora 20:00.

Micutzu, jurat în emisiunea iUmor: ”Mi-a luat o săptămână să accept provocarea”

Micutzu nu a răspuns din prima provocării primite din partea producătorilor de la iUmor. Comediantul, care a fost invitat de nenumărate ori în emisiunea de la Antena 1, a așteptat o săptămână până a acceptat propunerea.

ADVERTISEMENT

Al patrulea jurat de la iUmor a dezvăluit ce anume și-a propus în cea de-a șasea ediție de audiții. Vedeta va încerca să compenseze dislike-urile pe care le va oferi Cheloo, pe numele din buletin Cătălin Ștefan Ion.

„Mi-a luat o săptămână să accept provocarea de a fi jurat iUmor pentru o ediție și încă nu știu de ce am făcut-o. Pentru această ediție îmi propun să mă bazez pe colegii mei pentru că ei știu deja ce este de făcut.

ADVERTISEMENT

Voi încerca să dau like acolo unde Cheloo va da dislike. Deși nu pare, sunt foarte empatic, simt și sunt influențat de emoțiile oamenilor din jur și acesta este și motivul pentru care cred că nu aș fi bun ca jurat permanent al emisiunii.

Cu toate acestea, voi fi un jurat sincer și dacă va fi un număr pe care nu îl voi considera amuzant, nu voi râde, oricum râd foarte greu și rar”, a declarat Micutzu, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT

Micutzu, printre vedetele care ajung la masa de la iUmor

Micutzu nu este prima vedetă care ajunge la masa juriului de la iUmor. Monica Bîrlădeanu, Florin Dumitrescu, Ana Morodan și Rodica Popescu Bitănescu se numără printre cei care au acceptat provocarea de la iUmor.

Jurizările actorului vor putea fi urmărite în cea mai nouă ediție de la Antena 1, când telespectatorii vor vedea cum a decurs ziua de filmare și cât de bine s-a simțit Micutzu în noua postură.

ADVERTISEMENT