Life

Micutzu, reacție neașteptată după valul de critici la adresa filmului Teambuilding: ”Suntem triști și vrem să râdem”

Filmul Teambuilding a făcut furori atât pe Netflix cât și în cinematografe. Au fost însă și persoane care nu au fost prea încântate de această peliculă.
09.01.2023 | 17:03
Micutzu reactie neasteptata dupa valul de critici la adresa filmului Teambuilding Suntem tristi si vrem sa radem
Cum reacționat Micutzu la valul de critici privind filmul Teambuilding. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Producția românească Teambuilding părea că se bucură de un succes imens încă de la lansare.

Reacția neașteptată a lui Micutzu, după criticile le adresa filmului Teambuilding

Nu puțini au fost cei care s-au amuzat pe seama întâmplărilor de acolo, iar asta s-a văzut inclusiv pe Netflix, având în vedere numărul celor care au văzut filmul.

Micutzu a avut și el un rol impresionant în film, care a stârnit un val de hohote, însă chiar și așa, sunt oameni care nu au fost impresionați de ce au văzut.

ADVERTISEMENT

Comediantul s-a trezit cu mai multe comentarii acide din partea fanilor, lucru care l-a enervat la culme. Unii au spus că filmul nu este deloc unul bun, în timp ce alții au criticat poziția actorilor.

Micutzu însă s-a simțit nevoit să dea câteva explicații. Acesta a lansat critici dure la adresa celor nemulțumiți de film și a beneficiat de susținere și din partea altor internauți.

ADVERTISEMENT

”Nu prea merg la cinema oamenii ăștia care scriu cronici despre Teambuilding și vor filme bune românești… / Ție nici dacă îți desenează cineva nu înțelegi unde te afli”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de Micutzu, la o postare în care se vorbește de numărul biletelor vândute la „Teambuilding”, dar și despre succesul pe care l-a avut producția românească.

Micutzu, susținut de nenumărați internauți

Ulterior, Micutzu s-a bucurat de susținerea fanilor. Mulți s-au arătat încântați de filmul Teambuilding, dezvăluind că de mult nu au mai râs atât de copios.

ADVERTISEMENT

Un internaut de asemenea a avut o replică acidă la adresa celor nemulțumiți. Acesta susține că noile filme în care apare Micutzu confirmă faptul că încă mai există o speranță după faimoasele pelicule BD.

”E și normal… Nici nu știu de ce compară filme care nu au nici o treabă cu comedia cu team building… Wtf… Suntem triști și vrem să râdem… Iar valul ăsta nou de comedii arată că există viață și după BD…

ADVERTISEMENT

Bravo… Așteptam continuarea.. Sunt sătul de drame, thrillere, psihoze, slow’boze și alte opere de arta care mai mult mă deprimă și mă încarcă de repulsie… Am pierdut doua ore din viață uitându-ma la câinele japonez”, a fost replica unui internaut.

Amintim că și scenaristul filmului, Alex Coteț, a avut de spus câteva replici acide la adresa celor care au criticat filmul.

ADVERTISEMENT
Tags: