Life

Micutzu, reacție neașteptată legat de bătaia de pe Calea Victoriei: ”Nu am putut să înghit”

Micutzu a oferit mai multe informații despre scandalul în care a fost implicat recent pe Calea Victoriei. Comediantul era însoțit de iubita sa și de un prieten pictor, trecut de vârsta de 50 de ani.
17.08.2021 | 23:51
Micutzu reactie neasteptata legat de bataia de pe Calea Victoriei Nu am putut sa inghit
ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor a avut o reacție neașteptată legat de evenimentul nefericit din centrul Capitalei, mărturisind că a luat decizia de a pune punctul pe „i” din cauza unor știri false pe care le-a citit. De aceea a făcut o filmare despre incident.

Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, a mărturisit că întreg scandalul a plecat de la un bărbat care l-a înjurat și care a scuipat-o pe partenera sa de viață. Vedeta a mers de bună voie la secția de poliție pentru a depune plângere împotriva agresorului.

ADVERTISEMENT

Micutzu, noi informații despre scandalul de pe Calea Victoriei. Motivul pentru care a reacționat

„Băiatul care mă înjura în video m-a înjurat mai mult de un minut și jumătate. Era și Poliția de față. Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani.

Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea. Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult.

ADVERTISEMENT

Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: măcar treci, grasule, pe la trecere. Nu am mai putut să înghit toate c…turile astea. Dacă nu îți place ceva, spune-o în mod civilizat.

În momentul în care îmi înjuri familia, pe Internet, îți pot da block. Sunt ani întregi de când se întâmplă asta. În mine s-au strâns niște frustrări. Într-adevăr, s-a pus un punct în seara de duminică.

ADVERTISEMENT

Atunci am lăsat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul. La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea”, a spus Micutzu într-o filmare postată pe canalul său de Youtube.

Micutzu, plângere împotriva agresorului care s-a luat de familia sa

Comediantul a continuat să-și spună punctul de vedere legat de scandalul de pe Calea Victoriei, precizând că nu a reacționat agresiv, ci doar a vrut să vorbească cu băiatul respectiv, care l-a înjurat.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care agresorul a scuipat-o pe iubita vedetei, Dumitrița. Cosmin Nedelcu a văzut negru în fața ochilor și nu s-a mai putut abține.

Agresiunea a plecat din partea bărbatului cu tricou negru care a început să împartă pumni în stânga și-n dreapta, moment în care a fost lovit cu piciorul și prietenul actorului.

Geamul a fost spart de pictorul cu care era Micutzu, fereastra aparținând localului la care băiatul în negru era asociat, adică persoana de la care a plecat scandalul de pe Calea Victoriei.

Drept la replică Micutzu, Cosmin Nedelcu

După amploarea luată de conflictul în care a fost implicat, Micutzu, pe numele din buletin Cosmin Nedelcu, a solicitat tuturor canalelor media un drept la replică, prin care a dorit să facă următoarele mențiuni:

“- Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, așa cum rezulta din titlurile care au în prim-plan numele actorului, ci de o persoană care s-a recomandat drept „judecător militar”. (…) Actorul și cele două persoane apropiate acestuia, care îl însoțeau în seara de 15.08.2021 au fost cei agresați, așa cum se vede în materialul filmat.

– Reacțiile actorului nu au generat victime, astfel încât titlurile și informațiile potrivit cărora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmații similare sunt complet false și afectează demnitatea și imaginea acestuia.

– Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel încât titlurile și informațiile din presă potrivit cărora acesta „a devastat o terasă”, „a spart vitrine”, etc. sunt de asemenea false.

– Actorul a oferit o declarație poliției, în calitate de martor, nu a fost „reținut” sau „ridicat” de poliție, astfel cum este redat în unele dintre materialele de presă.”

ADVERTISEMENT
Tags: