Life

Micutzu vrea să-și cumpere casă în cartierul lui Dorian Popa. ”I-am spus că îi fac cadou o piscină”

Micutzu vrea să-și cumpere casă în cartierul lui Dorian Popa,”Hâtz Residence”. Vloggerul vrea să-i facă o piscină cadou comediantului.
23.09.2022 | 08:07
Micutzu vrea sasi cumpere casa in cartierul lui Dorian Popa Iam spus ca ii fac cadou o piscina
Cât costă o casă în cartierul lui Dorian Popa. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cartierul lui Dorian Popa, ”Hâtz Residence” începe să fie tot mai căutat de români. Printre clienți se află și comediantul Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu.

Micutzu vrea casă în ”Hâtz Residence”. Dorian Popa, entuziasmat

Dorian Popa s-a declarat entuziasmat de intenția lui Micutzu de a-i deveni vecin. Ba chiar și-a exprimat bunăvoința de a-i face cadou o piscină.

ADVERTISEMENT

”Sunt unul dintre onorații dezvoltatori care s-au bucurat de vizita lui Micutzu (…) întrucât înțeleg că își dorește, nu știu acum dacă se va și întâmpla, o căsuță de la mine!

I-am spus clar, din suflet, că a-l avea de vecin pentru mine ar fi ceva peste orice așteptare. A fost prima oară când m-am simțit chiar emoțional încărcat de șantierele mele!

ADVERTISEMENT

De ce, pentru că mi s-a părut așa o chestie măgulitoare că acest om și-a rupt din timpul lui și că a venit până la mine în țărână la Domnești și a vrut să viziteze o casă. Îl apreciez prin toți porii și din toți rărunchii, pentru că e un om, mai presus de orice (…)”, a declarat Dorian Popa pentru Cancan.

Celebrul vlogger nu s-a dat în lături de la a spune și că este dispus să-i mai lase din preț lui Cosmin Nedelcu, deoarece îl admiră foarte mult și îl consideră ”un om mai presus de orice”.

ADVERTISEMENT

Cât costă o casă în cartierul lui Dorian Popa. Cum arată ”Hâtz Residence”

Dorian Popa este acum un adevărat afacerist, după ce și-a dezvoltat propriul cartier, denumit ”Hâtz Residence” după renumita lui formulare, ”Hâtz, Johnule!”.

Complexul rezidențial se află în Domnești, unde artistul își are și el casa, una impozantă de altfel. Toate locuințele scoase la vânzare sunt mobilate și au un preț pe măsură.

ADVERTISEMENT

O casă în cartierul cântărețului nu are un tarif neglijabil. Suma solicitată de Dorian Popa este de 200.000 de euro.

Totodată, faimosul vlogger nu este hotărât dacă își vinde casele în euro sau în lei, totul depinzând de valoarea primei monede de circulație internațională.

Dacă euro va continua să scadă, Dorian Popa va cere bani în RON, adică doritorii vor scoate din buzunar 1 milion de RON.

Dorian Popa este în prezent atât artist, cât și vlogger, iar din youtube face extrem de mulți bani. La un moment dat, el a spus că poate ajunge și la 100.000 de euro pe lună, din online.

ADVERTISEMENT