Fotbal intern

Miercurea Ciuc – Farul se va desfășura cu fani în tribune! Ce a hotărât echipa din Harghita

10.03.2020 | 19:53
Miercurea Ciuc  Farul se va desfasura cu fani in tribune Ce a hotarat echipa din Harghita
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a anunțat că meciul de la Miercurea Ciuc se va desfășura cu fani în tribune, respectând reglementarea din partea Guvernului, aceea de a nu depăși 1.000 de persoane la eveniment.

Miercurea Ciuc – Farul Constanța se va desfășura cu fani în tribune

Farul Constanța a anunțat că pentru disputa cu Miercurea Ciuc din Liga a doua, partida se va desfășura cu fani în tribune, în ciuda coronavirusului care amenință România. Constănțenii au primit 40 de bilete pentru meci.

ADVERTISEMENT

„Meciul de la Miercurea Ciuc, programat vineri, de la ora 18.00, se va desfășura cu cel mult 1.000 de spectatori în tribune! 40 de bilete sunt rezervate fanilor”, a fost mesajul postat de club pe Facebook.

În ultima partidă de campionat, Farul Constanța a pierdut meciul de pe teren propriu cu Turris Turnu Măgurele, 0-1. În urma înfrângerii, Farul Constanța se află pe locul 9, cu 33 de puncte.

ADVERTISEMENT

Pericol de coronavirus la stadionul Astrei Giurgiu

Un autocarul cu 21 de români veniți din Italia a trecut granița, iar pasagerii au fost plasați în carantină la stadionul Astrei Giurgiu, într-un corp de clădire al arenei, în apropiere de tribuna a doua.

„Am auzit că la Giurgiu vor folosi stadionul ca spațiu de carantină pentru persoanele care vin din Italia și intră în țară prin vama Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă a fost cea mai inspirată măsură, atâta vreme cât vorbim despre o bază sportivă folosită pentru disputarea jocurilor de fotbal din Liga 1”, a fost reacția lui Justin Ștefan (oficial LPF).

„Nu știu dacă era cineva la stadion când au fost aduse persoanele aflate în carantină. Le-am solicitat celor de la club să obțină aviz de la Direcția de Sănătate Publica pentru a folosi stadionul”, a mai spus Justin Ștefan.

ADVERTISEMENT

Prefectul de Giurgiu, Aneta Matei, a mărturisit că autocarul va fi decontaminat și sigilat.