News

Mihaela a murit în accident în ziua în care fiul ei îl aştepta pe Moş Nicolae. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Tragedie fără margini în România. Mihaela, o tânără de doar 29 de ani a încetat din viață, chiar în timp ce fiul ei îl aștepta pe Moș Nicolae.
06.12.2022 | 23:07
Mihaela a murit in accident in ziua in care fiul ei il astepta pe Mos Nicolae Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa
Mihaela, tânăra de doar 29 de ani care a murit într-un accident chiar de Moș Nicolae. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O familie din Iași este în doliu, chiar de Sfântul Nicolae. Mihaela, mama unui băiețel, s-a stins din viață într-un teribil accident rutier chiar în această dimineață.

Mihaela avea doar 29 de ani și se ducea la muncă pe 6 decembrie

În timp ce alte familii încă îl așteaptă pe Moș Nicolae sau se bucuă de cadourile deja primite, din păcate, familia Mihaelei trece prin momente fără precedent.

ADVERTISEMENT

Tânăra, în vârstă de doar 29 de ani a plecat la muncă în această dimineață, fără a știi că acesta va fi ultimul ei drum. Totul s-a întâmplat în jurul orei 9 dimineața, după cum spun polițiștii de la IPJ Iași.

Mihaela a pierdut brusc controlul volanului mașinii sale, iar vehiculul s-a izbit de capul unui pod. Impactul a fost unul atât de puternic, încât tânăra a murit pe loc, iar oamenii legii nu au mai putut să facă nimic.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, fiul femeii îl aștepta pe Moș Nicolae, fără să știe că mama sa și-a dat ultima suflare.

Tragedia s-a produs în comuna Țuțora din județul Iași, iar cei care i-au cunoscut familia Mihaelei sunt încă în stare de șoc după cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Fiul Mihaelei îl aștepta pe Moș Nicolae

Având în vedere că accidentul s-a produs destul de rapid, oamenii legii s-au mobilizat și au deschis o anchetă.

Mai exact, se dorește stabilirea contextului în care s-a produs teribilul accident mortal din data de 6 decembrie 2022.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, oamenii legii continuă cercetările sub infracțiunea de ucidere din culpă, până în momentul în care adevărul va putea să iasă la suprafață.

”La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un faptul că un auto s-a răsturnat pe DJ 249, pe raza localității Țuțora, iar o șoferița este încarcerată.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași, printr-un comunicat.

Amintim că anul trecut, un alt gest șocant i-a emoționat pe mulți. O tânără mamă și-a dat ultima suflare pentru a-și salva copiii dintr-un accident rutier.

ADVERTISEMENT