Life

Mihaela Bilic, adevărul despre despărțirea de Constantin Stan. Ce zice de relația cu Andreea Berecleanu: „Avea alte principii”

Mihaela Bilic a dezvăluit cum a fost pentru ea să vadă că medicul Constantin Stan, pe care l-a părăsit brusc, și-a refăcut viața cu Andreea Berecleanu.
28.02.2023 | 16:34
Mihaela Bilic adevarul despre despartirea de Constantin Stan Ce zice de relatia cu Andreea Berecleanu Avea alte principii
Ce părere are Mihaela Bilic despre relația dintre fostul său partener și Andreea Berecleanu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic a făcut mărturisiri despre relația cu medicul Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu. Deși nutriționista a pus punct brusc relației de 13 ani avute cu esteticianul, a recunoscut că nu i-a fost ușor să-l vadă cu atașat emoțional de altcineva.

Ce a simțit Mihaela Bilic când l-a văzut pe Constantin Stan cu Andreea Berecleanu: „A fost ciudat”

Mihaela Bilic și doctorul estetician Constantin Stan au fost timp de 13 ani într-o relație, însă la un moment dat, celebrul nutriționist a luat decizia de a pune punct. Mai mult, ea a dezvăluit că nu știe dacă a fost vorba de iubire în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic și actualul soț al Andreei Berecleanu au colaborat tot timpul pe plan profesional, ceea ce i-a ajutat pe amândoi să evolueze, iar nutriționistul a dezvăluit că a fost nevoie de trei angajate care să o înlocuiască după despărțire.

„Sentimentul este de parteneriat, de fidelitate, de seriozitate, de treabă făcută împreună. Și când rămâneam doar noi doi vorbeam tot despre treabă. Ulterior, după ce am plecat, în locul meu a fost nevoie de trei fete care să facă treaba pe care eu o făceam de una singură.

ADVERTISEMENT

Aveam tot ce înseamnă relație cu pacienții înainte și după operații, vorbeam la telefon non-stop, aveam tot timpul o cască în ureche. Eu le preluam pe paciente înainte de a ajunge la doctor și le însoțeam până se vindecau. Am construit foarte mult împreună și am progresat foarte mult împreună”, a declarat Mihaela Bilic în emisiunea La Măruță.

Chiar dacă a simțit că ea și Constantin Stan nu se mai potrivesc, a recunoscut că a fost ciudat pentru ea să-l vadă alături de Andreea Berecleanu, mai ales că știa că fostul său partener are alte gusturi.

ADVERTISEMENT

„A fost ciudat pentru mine…decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia”, a susținut Mihaela Bilic.

„Noi n-am fost niciodată în vacanță în 13 ani”

Totodată, nu au putut să nu apăra comparațiile, iar Mihaela Bilic a observat că Andreea Berecleanu și Constantin Stan merg adesea în vacanțe, în timp ce atunci când ea avea o relație cu medicul nu au avut nici măcar o seară de sâmbătă petrecută în doi.

ADVERTISEMENT

„Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată. Eu când l-am cunoscut, opera și noaptea și în weekend. A fost nevoie de mai mult de șapte ani după relație, ca fetele să fie șocate în clinică că doctorul să fie de acord să nu opereze duminica.

Nu știu să zic. Asta e foarte interesant pentru că, fără să vrei, poate îți dai seama că felul în care am funcționat noi n-a fost unul echilibrat și că ar fi bine să nu mai ajungi în momente de criză ca să-ți dai seama că partenerul tău este în impas. Poate că lucrurile astea ar trebui combinat. Eu n-am avut niciun fel de regret apropo de decizie”, a continuat Mihaela Bilic.

Decizia Mihaelei Bilic nu a fost înțeleasă de apropiați

Totodată, în cadrul apariției din emisiunea lui Cătălin Măruță, Mihaela Bilic a ținut să-și ceară iertare în fața apropiaților săi, care la momentul respectiv, când s-a despărțit de Constantin Stan, nu i-au înțeles decizia.

„Le-am spus părinților mei că s-a terminat. Eu n-am mai pus piciorul. Am abandonat tot: casa, hainele, câinele. Nu știam încotro s-o iau. La un moment dat, mai în glumă, mai în serios, mama mea a zis: ‘Se vede treaba că ai înnebunit. Ar trebui să te internăm la spitalul de nebuni, pentru că nu e normal ce faci’. Mi-am pierdut toți prietenii, pentru că nimeni nu înțelegea”, a mărturisit Mihaela Bilic.

ADVERTISEMENT