Life

Mihaela Bilic, dată afară de la “Arena bucătarilor”, difuzată la Pro TV: “Producătorul nu a găsit de cuviință să mă anunțe”

16.02.2021 | 10:49
Mihaela Bilic data afara de la Arena bucatarilor difuzata la Pro TV Producatorul nu a gasit de cuviinta sa ma anunte
ADVERTISEMENT

Medicul nutriționist Mihaela Bilic nu va mai face parte din noul sezon al emisiunii “Arena bucătarilor”, de la Pro TV. Mihaela Bilic a anunțat că noul sezon al emisiunii culinare vine cu schimbări despre care nici nu a fost anunțată oficial.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a anunțat, pe pagina de Facebook, că, după 5 ani, colaborarea cu Pro TV se încheie. Fosta prezentatoare a emisiunii “Arena bucătarilor” susține că producătorul emisiunii culinare nu a găsit de cuviință să o anunțe că nu va mai face parte din proiect.

ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic nu mai apare la Pro TV

“S-a rupt lanțul de iubire?? Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunț că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii ‘Arena bucătarilor’. Noul sezon va debuta într-o altă formulă, nu mă întrebați cine o să facă parte din echipă, nici eu nu știu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviință să mă anunțe că încetăm colaborarea, cu atât mai puțin să-mi dea vreo explicație… așa că sunt la fel de curioasă ca și voi cine o să-mi ia locul”, a dezvăluit Mihaela Bilic, despre plecarea de la “Arena bucătarilor”.

Mihaela Bilic, dată afară de la “Arena bucătarilor”

Mihaela Bilic recunoaște că regretă despărțirea de emisiunea “Arena bucătarilor”, care a fost una dintre cele mai frumoase experiențe profesionale.

ADVERTISEMENT

“Probabil puțini știu că proiectul ‘Arena bucătarilor’ nu este o producție Protv, ci o emisiune creată/finanțată de Selgros, difuzată cu mulți ani în urmă la Kanal D și apoi la Protv. Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experiență extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiționat de publicitate, unic pe piața românească. Nu am crezut că un medic nutriționist poate să-și găsească locul într-o bucătărie și să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepție care se găteau acolo. Însă ‘rețeta’ s-a dovedit a fi o reușită!
Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezență mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulțumesc că ne-ați fost alături și să vă spun la revedere, cu speranța că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puțin la fel de interesante. Iar ‘Arenei bucătarilor’ îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua”, a adăugat Mihaela Bilic, despre plecarea de la Pro TV.

FANATIK.RO  a încercat să afle mai multe detalii de la Mihaela Bilic, dar până la această oră nu a putut fi contactată.

ADVERTISEMENT
Mihaela Bilic
Mihaela Bilic nu va mai face parte din noul sezon al emisiunii Arena bucătarilor. Sursă foto: Facebook