Life

Mihaela Borcea, luată prin surprindere de iubit. I se citește fericirea pe chip

Mihaela Borcea este în culmea bucuriei de când și-a găsit sufletul pereche. Cum a impresionat-o actualul iubit.
09.09.2022 | 23:45
Mihaela Borcea luata prin surprindere de iubit I se citeste fericirea pe chip
Mihaela Borcea, în culmea bucuriei. Cum a impresionat-o actualul iubit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prima soție a lui Cristi Borcea a fost luată prin surprindere de partenerul de viață. I se citește fericirea pe chip, lucru pe care nu-l ascunde de privirile curioșilor și oamenilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Mihaela Borcea, în culmea bucuriei. Cum a impresionat-o actualul iubit

Mihaela Borcea este în culmea bucuriei de când în viața sa a apărut Sorin Rap. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din toamna lui 2015, femeia de afaceri fiind discretă legat de viața amoroasă și familie.

ADVERTISEMENT

Semnele de dragoste nu sunt trecute cu vederea de actualul partener al frumoasei șatene în vârstă de 52 de ani. Acest lucru s-a observat recent când bărbatul a impresionat-o pe vedetă cu un buchet de trandafiri.

Roz este culoarea aleasă de Sorin Rap pentru a-și arăta dragostea și atașamentul pentru Mihaela Borcea. Se pare că buchetul superb a fost pe placul afaceristei, care s-a fotografiat cu el, dar a imortalizat florile și din alte unghiuri.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil cei doi îndrăgostiți au sărbătorit momentul în care și-au început legătura amoroasă. Ulterior, au ieșit la o cină în oraș, dar nu a fost una romantică pentru că aveau să fie însoțiți de un alt cuplu.

Mihaela Borcea, impresionată de iubit
Mihaela Borcea, impresionată de iubit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum își alintă Mihaela Borcea partenerul de viață

Mihaela Borcea se iubește cu Sorin Rap de 7 ani, însă se știu dinainte, din perioada în care bărbatul era șoferul șatenei. Formează o familie în toată regula și locuiesc împreună, iar dovezile de dragoste nu lipsesc dintre ei.

ADVERTISEMENT

Una dintre acestea este forma de alint pe care i-o adresează vedeta iubitului ei, care la fiecare sărbătoare mare îi oferă trandafiri roz. Acest lucru s-a întâmplat inclusiv anul acesta de 1 martie și de Ziua Îndrăgostiților.

„Nu uitați niciodată că cea mai puternică forță de pe pământ este dragostea! Dragostea este împlinirea sufletească, este puritatea omului purtată de iubirea necondiționată dintre cele două persoane, iubiți sincer cu toată dăruirea!

ADVERTISEMENT

Te iubesc, puiuț, îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute alături de tine”, a scris prima soție a lui Cristi Borcea pe Facebook în urmă cu câteva luni, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT