Life

Mihaela Borcea, noi dezvăluiri despre starea de sănătate: ”Nu mai pot recupera în întregime istoricul”

Mihaela Borcea a descoperit în urmă cu ceva vreme că este intoxicată cu mercur, iar acum spune cum se simte după ce a urmat un tratament drastic prescris de medici.
14.07.2022 | 13:34
Mihaela Borcea noi dezvaluiri despre starea de sanatate Nu mai pot recupera in intregime istoricul
Mihaela Borcea, detalii despre problemele medicale. Ce spune afacerista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prima soție a lui Cristi Borcea a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate. Femeia de afaceri a făcut mai multe schimbări în ultima perioadă, care s-au dovedit a fi benefice pentru spiritul și pentru organismul său.

Mihaela Borcea, detalii despre problemele medicale. Ce spune afacerista

Mihaela Borcea a fost urmărită de probleme de ordin medical aproape toată viața. Nu a reușit să dea la facultatea de Medicină din cauza unei hepatite A, iar în timpul mariajului cu finanțatorul de la Dinamo a aflat că are metale grele în organism.

ADVERTISEMENT

Problemele medicale au făcut-o să ia măsuri drastice și să pună pe primul plan sănătatea, care este cea mai de preț. Vedeta a învățat să mănânce sănătos, fructe și legume pe care le cultivă chiar ea în propria grădină.

„Din păcate nu mai pot recupera în întregime istoricul, dar am învățat să mănânc mai sănătos cât mai sănătos, am grădină cu fructe, legume, merg mult pe jos”, a mărturisit fosta soție a lui Cristi Borcea pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Mihaela Borcea, intoxicată cu mercur. Cum a afectat-o

Mihaela Borcea afla în urmă cu peste 10 ani, în timpul căsniciei cu Cristi Borcea, că este intoxicată cu mercur. Medicii de la Viena au descoperit că nivelul acestui metal era de 9 ori mai mare decât limita normală.

Afacerista a povestit la momentul respectiv că avea înțepături în zona inimii și numeroase stări de amețeală și de rău. Totul ar fi durat mai bine de două luni, organele din organism fiind serios afectate de această problemă.

ADVERTISEMENT

Inima și creierul au fost cele mai deteriorate, în timp ce sângele era otrăvit. Din păcate, Mihaela Borcea avea și nivelul de aluminiu destul de ridicat, de două ori mai mult decât ar fi trebuit.

În prezent, femeia de afaceri a trecut cu bine peste problemele medicale și o duce de minune și din punct de vedere sentimental. După divorțul din 2011 și-a găsit liniștea alături de un fost polițist.

ADVERTISEMENT