Life

Mihaela Borcea, refugiată în credință. Fosta ex-patronului de la Dinamo luptă cu pandemia prin rugăciune

19.10.2020 | 18:18
Mihaela Borcea, refugiată în credință. Fosta ex-patronului de la Dinamo luptă cu pandemia prin rugăciune
Mihaela Borcea este fosta nevastă a fostului acționar de la Dinamo, Cristi Borcea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Borcea este o femeie credincioasă, iar perioada prin care trecem cu toții o afectează și pe ea într-un fel. Fosta nevastă a lui Cristi Borcea a postat o rugăciune care a ajuns la sufletele urmăritorilor ei de pe Instagram.

Mihaela Borcea are credința drept armă împotriva pandemiei

Afacerista a postat una din rugăciunile pe care le rostește des, mai ales în perioada aceasta a pandemiei, semn că principala ei armă de a se ține departe de necazuri este credința.

ADVERTISEMENT

„La Tine, prea frumoasa fecioara Parascheva, aduc rugaciunile mele, pe acestea ascultă-le și le du în fața Ziditorului, căci toată îndrazneală de la mine s-a depărtat.

Ne izbăvește, Maică, de bolile cumplite și ne ajută nouă să scăpăm de marile ispite și risipește vrajba și ura dintre noi. Cu ruga ta de Maică și ale tale moaște, pe toți să ne aduni sub sfântul tău veșmânt.🙏🙏

ADVERTISEMENT

O Sfântă Cuvioasă și mult folositoare, primește rugaciunea aceasta și fii ajutătoare poporului ce strigă din tot sufletul : redă-ne sănătatea, împlinește-ne puterea, veghează mereu până în clipa morții și fii mijlocitoare în vremea judecății. Amin!”, este rugăciunea postată de Mihaela Borcea în urmă cu câteva zile.

Și-a refăcut viața alături de un bărbat pe nume Sorin

Fosta nevastă a fostului acționarului de la Dinamo și-a refăcut viața după divorțul de acesta, iar acum trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un partener cu care pare să se înțeleagă extraordinar de bine.

Recent, ea și Sorin, căci așa îl cheamă, au fost într-o vacanță de lux în Croația, acolo unde au petrecut momente speciale și unde s-au răsfățat așa cum merită.

ADVERTISEMENT

Cei doi se iubesc atât de mult încât nu se eschivează când vine vorba de a-și demonstra sentimentele în public.

De Ziua Îndrăgostiților, Sorin i-a dedicat un mesaj extrem de romantic Mihaelei, care i-a emoționat pe toți.

„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere. Am vrut doar atât: să te găsesc iubitul meu, să te iubesc, să mă iubești! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături la bine şi la greu, îţi mulţumesc pentru ”Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există! Te iubesc!”, este doar una din declarațiile de iubire pe care Mihaela le primește des de la Sorin.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri