Life

Mihaela Borcea trăiește fiorii iubirii la 51 de ani. Cine este bărbatul care o face fericită

Mihaela Borcea este mai îndrăgostită ca niciodată, la 51 de ani. Iată cine este bărbatul care o face fericită.
07.07.2021 | 09:16
Mihaela Borcea traieste fiorii iubirii la 51 de ani Cine este barbatul care o face fericita
Mihaela Borcea trăiește fiorii iubirii la 51 de ani. Cine este bărbatul care o face fericită. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihaela Borcea trăiește o frumoasă poveste de iubire, la vârsta de 51 de ani. Aceasta și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, după divorțul de Cristi Borcea, de la care a păstrat și numele de familie.

Cu cine se iubește Mihaela Borcea la 51 de ani

Mihaela Borcea este cu iubitul ei deja de trei ani. Cei doi se iubesc din anul 2018 și fericirea lor pare că este mai mare pe zi ce trece. Aceștia au plecat împreună într-o vacanță de lux, în Zanzibar.

ADVERTISEMENT

Cel cu care are o relație acum fosta soție a lui Cristi Borcea este nimeni altul decât șoferul său. Bărbatul i-a fost alături Mihaelei mai mulți ani din această calitate, dar între ei a pornit o pasiune.

Tocmai din acest motiv, ei au ajuns să fie împreună, chiar dacă au avut unele dificultăți. Spre exemplu, Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea, era căsătorit în momentul când a cunoscut-o.

ADVERTISEMENT
Mihaela Borcea și iubitul
Mihaela Borcea și iubitul. Sursa foto: Instagram

Sorin Rap a divorțat pentru Mihaela Borcea

Acesta a decis să divorțeze de soția sa după șase ani de căsnicie, iar motivul ar fi niciun altul decât că el a început să aibă sentimente pentru Mihaela Borcea. La acel moment, fosta soție a acționarului de la Dinamo era acuzată de aceasta că i-a furat bărbatul.

Mai mult, cele două au discutat despre acest lucru, însă Mihaela Borcea nu ar fi vrut să renunțe la cel care i-a fost șofer. Fosta soție a lui Sorin Rap spunea că tot ce face Mihaela Borcea este să îl ducă în concedii scumpe.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Mihaela, dar degeaba. L-a mutat în casa ei, acolo unde a trăit cu Cristian Borcea şi îl duce în concedii scumpe”, spunea fosta soție.

Mihaela Borcea nu a recunoscut relația la început

Acum nu se mai feresc să își arate fericirea, dar la început, lucrurile nu au stat chiar așa pentru Mihaela Borcea și noul ei iubit.

ADVERTISEMENT

Aceștia au încercat să ascundă relația și spuneau că între ei nu este nimic mai mult decât o relație profesională.

„Omul este șoferul meu. Nu am nici o relație de alt tip cu el, doar una strict profesională. Mi-a fost prezentat de cineva și l-am ajutat pentru că știam care este situația lui. Am mai mulți șoferi.

Problema este că sunt o femeie cunoscută și se fac mereu speculații pe seama mea.

De cinci ani sunt un om liber și nu e cazul să fiu implicată în asemenea scandal. Îmi văd de copii, de sănătatea mea”, a declarat Mihaela Borcea.

ADVERTISEMENT