Life

Mihaela Borcea, vacanță alături de iubitul ei. Ce destinație au ales cei doi

Mihaela Borcea și iubitul ei, vacanță departe de România. Ce destinație au ales cei doi. Imaginile postate de fosta lui Cristi Borcea.
18.03.2023 | 16:36
Mihaela Borcea vacanta alaturi de iubitul ei Ce destinatie au ales cei doi
Mihaela Borcea și iubitul ei, Sorin Rap, au plecat în vacanță. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela Borcea și iubitul ei, Sorin Rap, au plecat recent în vacanță, departe de România. Afacerista a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale, unde se poate vedea clar că se bucură de concediu.

Mihaela Borcea și iubitul ei eu plecat în vacanță. Destinația pe care au ales-o cei doi

Fosta soție a lui Cristi Borcea trăiește, de câțiva ani, o poveste de dragoste cu Sorin Rap, alături de care și-a găsit liniștea după divorțul de omul de afaceri. Cei doi au plecat împreună într-o vacanță.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, aceasta a fost destul de activă pe rețelele sociale. Femeia de afaceri are mai multe imagini alături de bărbatul cu care se iubește de atâta timp.

Mihaela Borcea și actualul ei partener, Sorin, au ales SUA ca destinație. Mai exact, cei doi își petrec vacanța în Miami, Florida, acolo unde se bucură de vreme frumoasă.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, Mihaela Borcea a postat mai multe imagini din concediu. Fosta lui Cristi Borcea și iubitul ei s-au plimbat pe străzile din Miami și au mâncat la un restaurant aflat în apropierea mării.

Mihaela Borcea vacanță
Mihaela Borcea a plecat în vacanță cu iubitul. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce declarație i-a făcut Mihaela Borcea partenerului ei

În urmă cu câteva luni, Mihaela Borcea i-a transmis un mesaj emoționant iubitului ei, pe care l-a postat pe rețelele sociale. Fosta soție a lui Cristi Borcea îi este recunoscătoare pentru faptul că este mereu alături de ea și îi aduce fericire.

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost postat cu ocazia zilei de naștere a lui Sorin Rap. Mihaela Borcea formează un cuplu cu acesta de mai bine de șapte ani și sunt fericiți unul alături de celălalt.

“La mulți ani iubiric cu multă sănătate și cu iubirea mea pe care o ai deja!! Fie că noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință! (…)

ADVERTISEMENT

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos! Te iubesc!”, a scris Mihaela Borcea acum ceva timp, în dreptul unor imagini cu partenerul ei.

Mihaela Borcea și Cristi Borcea au divorțat cu mai bine de un deceniu în urmă. Cei doi au trei copii împreună, Patrick, Melissa și Angelo. De asemenea, fostul acționar de la Dinamo mai are încă șase copii cu alte trei femei.

ADVERTISEMENT