Life

Mihaela Borcea este în doliu. Fosta soție a lui Cristi Borcea, îngenuncheată de durere după pierderea unui membru al familiei

05.12.2020 | 22:53
Mihaela Borcea este in doliu Fosta sotie a lui Cristi Borcea ingenuncheata de durere dupa pierderea unui membru al familiei
Mihaela Burcea, în doliu. Fosta soție a lui Cristi Borcea este îngenuncheată de durere după pierderea unui membru al familiei
ADVERTISEMENT

Mihaela Borcea trece prin momente grele. Fosta soție a lui Cristi Borcea a aflat recent că o persoană apropiată a decedat și este îngenuncheată de durere.

Mihaela Borcea a făcut anunțul prin intermediul paginii sale de Facebook, alături de un mesaj emoționant pentru persoana foarte importantă din viața ei care a decedat recent.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Cristi Borcea a mărturisit că finul ei, Emilian, a decedat și a oferit și câteva detalii despre slujba de înmormântare a acestuia pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu bărbatului.

Mihaela Borcea, îngenuncheată de durere după pierderea unui membru al familiei

Mihaela Borcea a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, unde l-a descris pe Emilian, finul ei care a decedat recent. Aceasta a mărturisit că bărbatul a fost un om plin de viață, care s-a stins din viață mult prea devreme.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, trupul neinsufletit va fi depus pana duminica la Capela Cimitirului…

Posted by Mihaela Mariana Borcea on Friday, 4 December 2020

,,Imi e greu să mă gândesc că Emilian,finul meu plin de viață, nu mai e printre noi. Era un om minunat și regret tare mult plecarea lui atât de devreme dintre noi,avea doar 43 ani!! Imi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că o fiinţa  dragă mie a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile mele,ale tuturor celor care l-au cunoscut sunt alături de familie!! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace Emilian!!🖤🖤”, este mesajul de condoleanțe, publicat de prima soție a lui Cristi Borcea.

Ulterior, fosta soție a ex-patronului de la Dinamo a oferit detalii și cu privire la înmormântarea lui Emilian, pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu finului femeii de afaceri.

ADVERTISEMENT

,,Pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, trupul neinsufletit va fi depus pana duminica la Capela  Cimitirului Caramidarii de Jos,șoseaua Berceni nr 4,București iar slujba de inmormantare va avea loc duminica la 12.30 la Biserica Caramidarii de jos,strada Piscului nr 3,București! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!🖤🖤”, a mai adăugat Mihaela Borcea.