Sporturi

Mihaela Buzărnescu a dezvăluit de ce a dat în judecată WTA: „Puteam ajunge la Turneul Campioanelor!”

25.11.2019 | 17:27
Mihaela Buzărnescu a dezvăluit de ce a dat în judecată WTA: „Puteam ajunge la Turneul Campioanelor!”
Mihaela Buzărnescu. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a dezvăluit de ce a dat în judecată WTA, ca urmare a unei accidentări pe care a suferit-o anul trecut la Rogers Cup. Românca vrea să tragă un semnal de alarmă pentru toate jucătoarele de tenis și spune că întreaga carieră i-a fost dată peste cap.

Motivul pentru care Mihaela Buzărnescu a dat în judecată WTA

Mihaela Buzărnescu a dezvăluit motivul pentru care a dat în judecată WTA: „Mă gândesc doar la dreptate și la faptul că mi-a fost dată peste cap cariera! Mă gândesc că puteam ajunge la Turneul Campioanelor. Noi sportivii trebuie să fim ajutați mai mult!”

„Eu am alunecat și sper să fie mult mai atenți cu noi de acum înainte pentru că este cariera noastră în joc, dar și viața. Sper să fie într-un ceas bun și prin acest lucru să li se acorde sportivilor mai multă atenție și să nu pățească ce am pățit eu”, a mai spus Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT

„Degeaba îți faci speranțe…”

„Degeaba iți faci speranțe… Că dacă-ți faci speranșe și iese negativ după iți pare rău. Este o parte secundară a vieții mele la care nu vreau să mă gândesc. A fost groaznic! Cel mai crunt moment al carierei”, a continuat românca.

„Știam că n-o să fie bine și nu-mi venea să cred că două puncte mai târziu după ce i-am spus arbitrei că nu se poate juca și că aș dori să se oprească am alunecat și mi-am sucit și rupt glezna!”, își amintește Mihaela.

ADVERTISEMENT

„Arbitra venise cu umbrela și eu stăteam, plângeam și îmi curgea sânge. Nu știa ce să mai îmi spună, cică îi pare rău, dar mai contează după o asemenea tragedie că îți pare rău?” a încheiat românca.

  • 31 de ani a împlinit Mihaela Buzărnescu pe 4 mai
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri