Sporturi

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul doi la WTA Miami 2019

23.03.2019 | 11:00
Mihaela Buzarnescu a fost eliminata in turul doi la WTA Miami 2019
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul doi la WTA Miami 2019. Mihaela Buzărnescu, locul 32 WTA, are parte de o nouă perioadă nefastă a carierei, în care nu reuşeşte nicicum, orice ar încerca, să câştige. Jucătoarea de tenis din Bucureşti are o singură victorie în acest sezon şi nu dă semne de revenire nici chiar după ce a făcut câteva schimbări importante în stafful tehnic.

Mihaela Buzărnescu nu reuşeşte să mai câştige în circuitul feminin de tenis

Mihaela Buzărnescu, ocupanta locului 32 în clasamentul WTA, a părăsit competiția de la Miami Open, fiind învinsă în turul al doilea de către jucătoarea de tenis din Franţa, Alize Cornet, locul 53 WTA, scor 7-6(7), 6-1. Partida dintre cele două a durat o oră și 57 de minute de joc. Sportiva din Franţa a egalat astfel scorul în confruntările directe, după ce Mihaela câștigase cealaltăpartidă, disputată la Hobart în 2018, scor 6-2, 6-4.

ADVERTISEMENT

Pentru prezența în turul secund al turneului de la Miami, Mihaela va primi un premiu în valoare de 26.430 de dolari şi 35 de puncte în clasamentul WTA. Pentru Mihaela, de abia acum începe greul. Sportiva noastră are o mulţime de puncte de apărat în clasamentul mondial în perioada următoare, iar forma de joc pe care o traversează acum nu este una tocmai bună pentru a repeta “isprăvile” din sezonul precedent.

Mihaela Buzărnescu are un nou antrenor. O va ajuta să iasă din criză?

A doua jucătoare a României în ierarhia mondială şi-a găsit de curând antrenor, ea urmând a fi pregătită de Artemon Apostu Efremov. Anul trecut, Mihaela a fost pregătită de Septimiu Frăţilă, însă jucătoarea de tenis din Bucureşti a ajuns la concluzia că acesta nu o mai poate ajuta, aşa că a renunţat la el.

ADVERTISEMENT