Sporturi

Mihaela Buzărnescu a început să plângă în timpul meciului cu Gasparian! Cum a calmat-o antrenorul

24.04.2019 | 15:20
Mihaela Buzarnescu a inceput sa planga in timpul meciului cu Gasparian Cum a calmato antrenorul

Mihaela Buzărnescu a avut o cădere nervoasă pe finalul partidei cu Margarita Gasparyan. Românca a izbucnit după mai multi mingi la limită pe care le-a pierdut în fața rusoaicei, pe finalul meciului. La time-out, Miki a izbucnit în lacrimi și a avut nevoie de intervenția antrenorului Artemon Apostu.

Mihaela Buzărnescu a izbucnit în lacrimi la meciul cu Gasparyan

Apostu a venit pe teren și a încercat să o calmeze pe româncă: „Ce ai de gând să faci, să plângi în continuare? Sau să faci ceva mai bine? Ce a fost, a fost. Te rog să nu mai plângem, să ne gândim la ce urmează să facem. Ce trebuie să facem? Să urcăm pe serviciul doi, să o plimbi. Cum ai făcut și punctul trecut, ai dominat-o foarte bine. Acum ne gândim doar pozitiv și privim înainte. Lets go!”, au fost indicațiile venite din partea lui Apostu.

Buzărnescu a avut reacția nervoasă la scorul de 5-4, după ce a servit pentru meci, dar nu a reușit să își facă serviciul. Gasparyan a reușit după acel moment să câștige din nou pe propriul serviciu, să mai facă un break și să câștige în cele din urmă partida, scor 1-6, 6-4, 7-5. Astfel, intervenția antrenorului nu a adus niciun beneficiu pentru Buzărnescu, care din acel moment nu a mai luat niciun game și a câștigat doar două puncte, iar ultimele două game-uri le-a pierdut la zero.

Mihaela Buzărnescu a mai avut o cădere nervoasă și în sezonul precedent

Miki Buzărnescu s-a mai certat cu antrenorul și în sezonul precedent

Nu este prima oară când Buzărnescu pică pradă emoțiilor. Românca s-a certat cu antrenorul și în optimile de finală de la București, în 2018, în timpul partidei cu Tamera Zidansek. Atunci Miki a cerut intervenția tehnicianului Septimiu Frățilă, când era condusă cu 4-1 în setul secund. Atunci Buzărnescu a izubcnit în lacrimi după ce nu a acceptat indicațiile antrenorului. Cu toate acestea avea să întoarcă soarta meciului și să câștige partida contra slovenei, scor 6-3, 7-5.