Sporturi

Mihaela Buzărnescu a înjurat în timpul meciului! Ce dialog a avut cu arbitra

21.07.2018 | 16:53
Mihaela Buzarnescu a injurat in timpul meciului Ce dialog a avut cu arbitra

Mihaela Buzărnescu a înjurat în timpul meciului pe care l-a jucat în semifinalele BRD Open București, contra croatei Petra Martic. Românca nu a avut cel mai bun start de meci, pierzându-și foarte repede serviciul de două ori. La 3-2 pentru adversara ei, după ce a ratat o minge de break, Buzărnescu a făcut o criză de nervi. “De ce p… mă-tii nu… (nu se mai înțelege continuarea)”, a urlat Miki imediat după pierderea punctului.

Mai mult, românca a aruncat cu racheta la câțiva metri, spre uimirea generală. Arbitra nu a trecut cu vederea comportamentul Mihaelei și i-a acordat un avertisment. Românca nu a fost de acord cu decizia venită din scaun. “Ce am spus”, a întrebat-o aceasta pe arbitră, care a avut o reacție care a stârnit amuzament în tribune. “Nu am de gând să repet”, i s-a transmis Mihaelei.

Mihaela Buzărnescu a înjurat în timpul meciului. Joacă astăzi și la dublu

Mihaela Buzărnescu este singura româncă aflată în continuare în cursa pentru titlu la BRD București Open. A pierdut primul set, scor 6-4. În cealaltă semifinală, Anastasija Sevastova, cea care vineri seară a trecut de Sorana Cîrstea, o va înfrunta pe Polona Hercog. Buzărnescu va juca tot astăzi și în semifinalele probei de dublu, alături de Raluca Olaru. Le vor înfrunta pe Kovinic / Zanevska.

Mihaela Buzărnescu a înjurat în timpul meciului
Mihaela Buzărnescu este recunoscută în WTA pentru temperamentul vulcanic.

Deja avem două reprezentante ale României în finala probei de dublu, după calificarea obținută de perechea Begu / Mitu. Revenind la problemele de comportament ale româncei, trebuie menționat că nu este pentru prima dată o astfel de reacție nervoasă pentru Mihaela Buzărnescu. Aceasta a fost deja luată în colimator de WTA.

VEZI AICI VIDEO