Sporturi

Mihaela Buzărnescu a povestit momentul accidentării de la Montreal: ”Îmi venea să o strâng de gât!”

21.12.2018 | 15:30
Mihaela Buzarnescu a povestit momentul accidentarii de la Montreal Imi venea sa o strang de gat

Mihaela Buzărnescu a povestit momentul accidentării de la Montreal. Mihaela Buzărnescu, în vârstă de 30 de ani, a suferit o accidentare de groază la Montreal, în turul secund al turneului de la Rogers Cup. Ea nu a uitat de clipele extrem de dificile prin care a trecut şi ce s-ar fi putut întâmpla dacă arbitra din scaun, Marta Mrozinska, i-ar fi ascultat rugăminţile româncei aflate pe val din punct de vedere profesional.

“Singurul motiv a fost starea terenului. Meciul trebuia oprit în momentul în care eu am solicitat acest lucru. Cu doar câteva secunde înainte să se producă nenorocirea, eu am cerut ca partida să se oprească. Arbitrul de scaun a venit la mine, chiar înainte să servesc, și a verificat cât de alunecos e terenul. Am impresia că era încălțată cu niște pantofi de alergare noi și asta i-a conferit o aderență sporită în momentul în care a testat cât de alunecoasă era suprafața de joc”, a declarat Miki pentru Adevărul.

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre accidentarea de la Rogers Cup

“Nu voi uita niciodată cum, după ce m-am accidentat, în timp ce agonizam pe jos, îmi ținea o umbrelă deasupra capului. Îmi venea să o strâng de gât! Eu nu de umbrela aveam nevoie, ci de oprirea meciului, atunci când i-am atras atenția că terenul e alunecos! Probabil, a crezut că vreau să o scot pe Svitolina din ritm”, a spus Buzărnescu, pentru sursa citată.

Arbitra care s-a aflat în scaun la partida Mihaelei cu Elina Svitolina are un trecut cu peripeţii în circuitul feminin de tenis. Arbitra din Polonia s-a confruntat cu situaţii limită de mai multe ori. Ea era cât pe ce să fie lovită cu racheta de către Karolina Pliskova, la Roma. Cehoaica avea o nemulţumire justificată pentru că Mrozinska îi provocase o nedreptate. La finalul partidei, de nervi, cehoaica a refuzat să dea mâna cu arbitra de scaun și a lovit scaunul de trei ori cu racheta, provocând daune vizibile.