Sporturi

Mihaela Buzărnescu a povestit prin ce experienţă a trecut în ultimele zile: “A fost oribil!”

07.05.2018 | 13:29
Mihaela Buzarnescu a povestit prin ce experienta a trecut in ultimele zile A fost oribil
ADVERTISEMENT

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 37 WTA, a fost eliminată, duminică, în primul tur la Madrid Open, turneu cu premii de 6,6 milioane de euro, ea fiind învinsă de rusoaica Maria Şarapova, numărul 53 mondial, scor 6-4, 6-1.

După meciul cu Kvitova, totul a decurs într-un ritm alert pentru Mihaela, după ce a aflat că a fost programată a doua zi, la turneul de la Madrid. În Spania, a fost învinsă de Maria Sharapova (4-6, 1-6). “A fost oribil. După premiere, am fugit la aeroport. Am zburat trei ore, am ajuns la 20:30 aseară. Am mâncat, m-am culcat, azi dimineaţă m-am trezit şi am reuşit să mă antrenez 30 de minute. A fost totul pe fugă, am venit aici, am primit acreditare. Mingile zburau un pic mai mult aici, terenul e mai alunecos.”

ADVERTISEMENT

“Ca joc, am fost foarte aproape de ea, mai ales în primul set. Sharapova a servit bine şi multe mingi le-a dat pe linie. Sunt un pic obosită, dar mă simt ok fizic”, a comentat Buzărnescu, într-un interviu pentru un post de televiziune.

Mihaela Buzărnescu: “Îmi pare rău că sunt mai vulcanică”

Finalistă la Praga, Buzărnescu începe noua săptămână de pe locul 32, cel mai bun al carierei. Mihaela a vorbit şi despre ieşirile nervoase pe care le-a avut la Praga. În meciul din semifinale cu Giorgi, aceasta a înjurat în timpul unui on court coaching.

ADVERTISEMENT

“E stilul meu, am văzut că sunt plusuri şi minusuri. Îmi pare rău că sunt mai vulcanică. Încerc cât se poate să mă calmez pe viitor. Azi parcă am fost mai calmă. Îmi doresc să am asupra jucătoarelor de top mai multe victorii”, a adăugat Buzărnescu.