Sporturi

Mihaela Buzărnescu a răbufnit după accidentarea de la Montreal: “Este aberant! Eu am fost pe teren, nu ei”

09.08.2018 | 21:00
Mihaela Buzarnescu a rabufnit dupa accidentarea de la Montreal Este aberant Eu am fost pe teren nu ei

Mihaela Buzărnescu a răbufnit după accidentarea de la Montreal. Mihaela a oferit o reacţie dură după accidentarea de la Montreal din turul secund.

Mihaela Buzărnescu, replică dură după accidentarea de la Montreal. Mihaela Buzărnescu a izbucnit în lacrimi pe terenul de tenis la Rogers Cup, miercuri seară, în urma unei accidentări foarte urâte, care s-a petrecut în setul al treilea al meciului din turul secund de la Montreal.

Mihaela Buzărnescu a căzut la pământ și a plâns de durere, ținându-se de glezna stângă.  Accidentarea s-a petrecut la scorul de 3-6, 7-6, 3-4 al meciului contra ucrainencei Elina Svitolina. Atunci când a văzut prin ce trece adversara sa, ucraineanca s-a îndreptat către Mihaela Buzărnescu cu o pungă cu gheață. Acest incident ar fi putut fi evitat dacă arbitra de scaun ar fi luat în considerare spusele sportivei noastre.

Mihaela Buzărnescu a rabufnit după accidentarea de la Montreal

Tatăl ei, Mihai Buzărnescu, şi Cristian Tudor Popescu au susţinut multitudinea de partide disputate în acest sezon au dus la entorsa de la glezna dreaptă. Mihaela a avut un răspuns dur pentru cei doi. “Este aberant. Văd că își dau toți cu părerea prin țară. Eu am fost pe teren, nu ei. În plus, tatăl meu este la București, nu este aici, cu mine. Terenul era umed și am alunecat, după care mi s-a oprit piciorul”, a spus Buzărnescu citată de Libertatea.

De asemenea, doctorul Pompiliu Popescu este de părere că accidentarea nu este una gravă și pare să fie o leziune de ligament anterior. Perioada în care Miki va lipsi din circuit este asemănătoare cu cea anticipată de tatăl ei, Mihai Buzărnescu, care se așteaptă să rateze următoarele două turnee, de la Cincinnati și New Haven și să revină pe teren la US Open. “Se pare că este vorba despre o leziune de ligament anterior, după ultima mișcare făcuta cu glezna. Asta înseamnă că va sta departe de teren două săptămâni, nu pare ceva grav. Ruperea fibrelor reprezintă o durere atroce, din acest motiv a urlat aseară”, a declarat Pompiliu Popescu la o televiziune de sport din România.

Mihaela Buzărnescu, urlete de durere pe teren la Rogers Cup

Miki nu a mai putut să se deplaseze,  iar pe suprafaţa de joc a fost adus un scaun cu rotile, sportiva noastră fiind transportată în afara terenului. Meciul s-a încheiat la scorul de 3-6, 7-6, 3-4, iar Svitolina beneficiază de calificarea în turul al treilea, acolo unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Konta şi Azarenka. Mihaela Buzărnescu urma să joace miercuri şi în proba de dublu la Rogers Cup, alături de Monica Niculescu, împotriva perechii Shuko Aoyama/Ligia Marozava (Japonia/Belarus).

Mihaela Buzărnescu se afla într-o formă senzaţională până la momentul acestei accidentări care o obligă pe sportiva noastră să absenteze o perioadă din circuit. Săptămâna trecută, Miki a câştigat primul turneu WTA din carieră, la San Jose, după o victorie clară împotriva grecoaicei Maria Sakkari, locul 31 WTA, scor 6-0, 6-1. În funcţie de cât de gravă este accidentarea Mihaelei Buzărnescu se va stabili dacă românca va evolua sau va alege să nu forţeze la ultimul Grand Slam al anului, US Open.